Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank je ve špatném stavu, a tak Micro žádá o pomoc Curtise. Madani a Russo dále spojují příjemné s užitečným. Lewis se postaví za svá práva. (Netflix)

Recenze (19)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to dobré, aj horšie a nudnejšie momenty. Opäť sa skrátka ukazuje, že to Marvel nepochopiteľne preháňa s prehnane vysokým počtom dielov. Pokojne sa mnohé epizódy dali zostrihať na pár minút a síce by sme mali o polovicu kratší seriál, ale aspoň by každý diel bol úderný. Ale sex potešil :-) A konečne začína dávať zmysel linka s vojnovým veteránom (hoci v konečnom efekte zrejme pôjde takisto o časť, bez ktorej by sa seriál ako-taký pokojne zaobišiel). 50% ()

Budisovie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank v klude odpociva, predsa je to len clovek z masa s kosti. Kamosov uz bolo dost, tak preco ich zopar nevyselektovat a ostanu len ti best. Kedze serial je dost cierne naladeny, dufam ze aspon Frankov partak bude mat "happyend". I ked je pravda, ze cim menej ludi Franka pozna, tym je pre nich lepsie. Uvidime. Kazdopadne toto serialove ponatie punishera je ako komix, temne, drsne a krvave... ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslíte, že každá epizoda bude mít nějakou tu "labužnickou tečku" na závěr? Ani prd. Epizoda #6 je 100% žvanění. Intoušové musejí chrochtat blahem, jak se nám ty charaktery prohlubují. Já tedy rozhodně ne. Pokud má být The Punisher tohle, tak seriál ani neměl vzniknout. Poprvé uvažuji o podprůměrném hodnocení. A celý seriál rozhodně (z toho co jsem doposavad viděl) nepůjde nad 3 hvězdičky. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukey, tahle epizoda je zvláštní, jelikož úplně pořádně nerozumím jejímu významu :D Celkově se jedná o takovou tu klasickou fillerovskou epizodu, kterou zaručeně musí mít každý Marvel Netflix seriál, ve které se nic moc nestane a všechny zajímavé nápady jsou hrozně rychle smáznuty. Mohli jsme mít zajímavý díl o tom, jak Frank umírá a nějak se musí zotavit ze svých zranění, něco na styl např. Luke Cage ve své první sérii. A tohle se skutečně děje... bohužel v podstatě jenom prvních 5 minut a zbytek epizody už je Frank naprosto v cajku. Další zklamání přišlo při scénách, kdy se Billy dozví, že Frank žije a jeho následné setkání s ním a sakra, na to, že jsou to nejlepší přátelé, přičemž Billy neviděl Franka několik let a myslel si, že je mrtvý, všechny tyto scény jsou tak bez emocí, nemají skoro žádnou váhu a působí to, jako by to Billymu bylo tak nějak jedno. Co díl tahá nahoru, tak je stále chemie mezi Frankem a Micrem, ke které se přidává ještě dynamika Micra a Curtise, a také samozřejmě herecký výkon Bernthala, který je v některých scénách, viz úplný úvod epizody, naprosto fantastický. Dále celá linka Lewise mi přijde relativně fajn a dle závěrečné scény to vypadá, že konečně se nám začne vykreslovat Russo jako záporák, na což se hodně těším. Hodnocení: 74% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

He ain't coming. Oh no, he is coming, bro. Samozřejmě, že plotwist je předvídatelnej, sakra, vždyť byl už řečenej přímo v epizodě Kandahar. Ale jako epilog první poloviny funguje tahle epizoda solidně - uzavírá svůj cyklus vyprávěčským kruhem, a zvládá to netflixovsky s důrazem na charakter. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama