Reklama

Reklama

Volňásky na nevěru

(festivalový název)
  • Argentina Permitidos
Trailer

Obsahy(1)

Camila a Mateo se vzájemně milují. Během večeře s přáteli přijde řeč na to, se kterým slavným hercem nebo herečkou by každý z přítomných chtěl mít milostnou aférku. Dvojice se lehkomyslně dohodne, že každý může bez následků pro vztah strávit noc se svou vysněnou celebritou, pokud by se naskytla příležitost. Když to Mateovi náhodou vyjde, Camila věci nenechá jen tak být. (Cine Argentino)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

goldvise 

všechny recenze uživatele

Wow, přišla moje chvíle napsat sem komentář jako první. :-) Dalo by se říct, že je to tak trochu o motýlím efektu. Někdo něco plácne a rozjede se sled událostí, které nikdo nečekal a divák se baví. Já jsem se bavil náramně, což mě přimělo dát 5 hvězdiček, i když to asi není objektivní hodnocení, ale vtáhlo mě to a udrželo pozornost až do konce. A smál jsem se pane králi... jako debil :-) Troufám si říct, že v se v tom v druhém plánu skrývalo i drama. ()

draxus 

všechny recenze uživatele

V tomhle je spousta klišé a děj se dá dost dobře předpovědět od začátku do konce. To ale nijak nebrání tomu se po celou dobu smát. Osobně mi přišlo, že se film snaží ukázat i to, jak dnes sociální média ovládají svět a že bychom je měli brát s větší rozvahou a ne tak vážně. ()

Reklama

Reklama

Reklama