Reklama

Reklama

Maxinožka

  • Francie Bigfoot Junior (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Náctiletý outsider Adam se vydává na dobrodružnou cestu, aby odhalil záhadu svého dávno ztraceného tatínka, jen aby zjistil, že to není nikdo jiný než legendární Lesní muž! (Vertical Entertainment)

Videa (5)

Trailer 8

Recenze (57)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Animace průměrná, ale na takový nenápadný film dost slušná. Příběh ucházející, máme tam nějaký ten humor a akci. Bohužel obojího docela pomálu a na několika místech jsem se i nudil. Celkově to je takový průměr a vůči evropské tvorbě docela slušné, samozřejmě za velikány z Japonska a USA to hodně ztrácí. 50% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No nic moc teda. Tenhle nudnej animák s minimem něčeho zajímavého si mě fakt nedostal. Opravdu jsem se celou dobu nudil. Dějově to je taky bída, klišovitějšího hlavního hrdinu už snad ani nenajdete - kluk outsider, bez přátel a šikanovaný (a tady ani ta šiakna nemá nějaký smysl, narozdíl od Příšerek z vesmíru, kde naopak pro tu šikanu hlavního hrdiny nějaký důvod fakt byl). Navíc i pak je tady Adam pořád strašně nesympatický, už jenom kvůli tomu, jak skvěle dokáže zhoršit tolik situací. Je až obdivuhodný, že to na konci nepodělal, ale tak zase, je to animák, špatný konec nikdo z nás nečeká. Zase se musí tomuhle filmu nechat, že jsem se párkrát zasmál, jenže na to všechno připadlo tolik trapných hlášek, že to ten film moc nezachraňuje. Animace nic moc. Dokonce mi i přijde, že ten příběh je obecně nezvládnutý, už jenom proto, že se hodinu filmu nic moc neděje a pak až teprve přijde akce a ta trvá zase zbytečně dlouho a je z toho všeho znát, že tam by bylo leccos k úpravě, aby to vypadlo líp. No, čekal jsem víc, a dostal hodně málo, takže dávám 2* ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Zhrnutie do niekoľkých slov - priemerná animovaná tuctovka s originálnym námetom. A to zahŕňa v podstate všetko, nakoľko sa na tento animák dobre pozeralo, bolo tam dosť zaujímavých scén a animácie boli na slušnej úrovni. Čo mi ale hlavne vadilo, že originálny námet akosi tvorcovia nevedeli pretaviť v nejakú zaujímavejšiu zápletku a akosi to tak stagnovalo. Ale ako jednohubka fajn. 55 % ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele

Nu, mělo mě varovat když jsem z jmen tvůrců nic nepoznával, chápu, že díla pro děti nemusí být nic úplně extra, ale myslím, že by to šlo lépe. Největší problém filmu bych viděl v rychlosti jakou kráčí, než se stihneme seznámit s Adamem (zase outsider, jak jinak, kterého ovšem má ráda nějaká holka, kritické info!), tak příběh se už dávno posune pryč. Spálí se trocha lesa a zvířata už chtějí jít pryč. Týpek vykládá jak jíst zvířata je problém, jak to teda řeší medvěd? Lovci, které máme od začátku nenávidět (zvířata jsou hloupější, proto je můžeme zabíjet). Musím se ztotožnit s hlavním záporákem, ztráta vlasů je absolutní zlo a neváhal bych kvůli němu umučit/zavraždit třeba celou rodinu, hlavně ať mám kvalitní porost. Zajímalo by mě, jak verboval ochranku, že všichni měli tupé, možná to bylo v pracovní smlouvě... Nuda (indická podpora byla fun, ale zase, top secret zabezpečení a oni tam hodí tohle) + sneaky assasin datel byl good: ) ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Európsky animák s veľmi slušnou grafikou, s veľmi sympatickými postavami ale s takým jednoduchým, predvídateľným dejom. A je fajn, keď je hlavný gauner riaditeľ Farma firmy :D Inak celkom to fungovalo, boli zvieratká, boli aj vtípky a bolo aj nejaké napätie. Dvojka bola potom slabšia, ale stále pozerateľná. Tam je zase fajn gauner "eco friendly" ťažiar ropy a zobrazenie vymývania mozgov cez reklamu a verejnú mienku. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama