Reklama

Reklama

The Creature Below

  • Velká Británie The Dark Below
Trailer

Oliv (Anna Dawson) je mladá podmořská bioložka, která miluje svoji práci nadevše na světě. Všechno se ale změní, když se jí při hlubinném potápění stane nehoda. Oliv přijde o práci a jediné, co jí zůstane, je zárodek podivného tvora, který v hlubinách našla. Jenže jak se zdá, tvor, kterého našla, není tak neškodný, jak se na první pohled mohlo zdát... (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ve snímku je pár scén, na které stojí za to kouknout, hlavně pokud máte rádi klasické triky, ale nejedná se o nějaké unikátní scény, spíše o to, že se tvůrci se svým malým rozpočtem místy docela dobře poprali. Bohužel takové scény tvoří skutečně minimum filmu, který možná měl snahu, ale ta vůbec nevyšla. Z tohohle sledování musíte zákonitě odcházet hodně rozladění. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, tak na začátek mého resumé musím napsat, že to bylo celé natočeno velmi zvláštně, prostě dost neobvyklým způsobem. Ne každému sedne. Mně osobně tak napůl, proto jsem také snímek sledoval navícekrát, protože místy jsem se chvilinku kapánek nudil. Ale jinak to v podstatě mělo švih, i když to kamera zdržovala. Maskéři se moc nevytáhli, pokud něco tak v šeru nebo ve tmě. Ale pochopit jak potvora vypadá, šlo. Nápad beru, ale byl trochu kopírovaný. Těžko soudit jak hodnotit, asi zlatý střed a bude. No, dobrá, lehounce nad průměr. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Ambiciózna výskumníčka si zo svojej výpravy pod morskú hladinu prinesie nezvyčajný úlovok. Nájde totiž vajce tvora, akého veda ešte nepozná. Avšak tento nález je nebezpečnejší než by sa mohlo zdať. - Osobne si myslím, že tento horor by fungoval trochu lepšie, keby z toho nevyžarovala tá snaha o serióznosť. Pretože v tomto prípade na to tvorcovia nemali ani talent, ani finančné zdroje. Taktiež si režisér pre svoj prvý snímok nevybral úplne vďačnú tému, pretože tieto horory s témou výskumov a experimentov je väčšinou ťažké zaujímavo spracovať. Chobotnička vyzerala vzhladom k nízkemu rozpočtu dobre a kvôli tomu, že bola urobená prakticky, tomu dám aj dve hviezdičky, pretože to je jediné, čo tento horor odlišuje od podmorských záležitostí štúdia Syfy. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dávajte si pozor čo si domov prinesiete z dovolenky ako suvenír! Aby Vás to náhodou potom nezožralo ;) Inak sa jedná o za bagateľ spackanú monsterovinu pre nenáročných, ktorá okrem nulového obsahu, nedisponuje ani nijak mimoriadnymi horovými prvkami. Netvrdím, že by sa nenašli pasáže, ktoré by nezaujali, no sľubovať divákovi, že má tento snímok svoju "hĺbku", či nebodaj kúzlo, by bolo na hrane s kacírstvom. No a ja sa upáliť pre nič za nič nenechám ;) - 35% ()

B3n odpad!

všechny recenze uživatele

Takto by filmy vyzerali, keby som ich natáčal ja a práve preto nič nenatáčam. Lebo sa viem odhadnúť, mám sebareflexiu. Dopredu viem, že by to dopadlo takto. Výkony nesympatických pahercov s príznakmi degenerácie (ale to je asi civilizačná vec celého západu) rušia počas celého filmu rovnako ako v slovenských filmoch. Japonské pornofilmy majú o triedu lepšie herecké výkony ako tento hnoj. Nevadí lacnota, ako skôr tá nekonečná stupidita, ktorú nalievajú filmári do ľudí. To si naozaj nejaký dement myslí, že chobotnica vrčí ako pes? Načo by jej to bolo pod vodou? Tento skvost by som uznal ako ročníkovú prácu nejakého nadšeného stredoškoláka. Ak toto niekto z nich robí profesionálne, tak ho nečaká nič dobrého. Nedám si povedať a vždy si pozriem filmy s takýmto hodnotením. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama