Reklama

Reklama

Recenze (7)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I z tak minimalistického seriálu jsem po pár scénách dokázal vyčíst, že nemusím zcela litovat, že jsem přeci jen taky po měsících uvažování nedal šanci filmovým studiím na VŠ. Trpěl bych stejnými životními nejistotami i ve třeťáku, stejně jako zdejší protagonistka. ()

Berry0153 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl o moc lepší než ten první. Do popředí se totiž víc dostal Damián. Amálka mi přijde svou rolí trochu protivná, rádoby všeznalkyně, pro kterou jsou všichni okolo kulturní barbaři. Nesnáším tyhle namyšlené lidi. Díky za Manon Meurt, dosud jsem se nesetkala s další skupinou hrající shoegaze, která by se mi líbila tak jako Slowdive a tohle je pecka. A zmínka o čsfd a hodnocení po prvním dílu pobavila :-D ()

Tess92 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak v rámci "guilty pleasure" jsem tomu dala druhou šanci, jestli se to teda náhodou nezlepší, ale fakt ne. Asi jsem moc zaujatá jakožto "ex-erasmák" z Mannheimu (kam mimochodem jezdí ekonomové celého světa). Celý seriál je pojatý děsně prvoplánově, aby se líbil mainstreamové mláděži, ale vlastně vůbec nedává smysl. Proč jede někdo, kdo nemá rád Berlín, do Berlína na Erasmus? Proč se vůbec nenavštěvují? Chápu, že ona na to asi peníze nemá, ale proč nepřijede domů on, údajně prachatý? Proč nejel jakožto člověk z VŠE do Mannheimu? Proč je vůbec v Německu, když píše diplomku o Švýcarsku a EU? Proč teda není v Bruselu, když tam je prý i jeho otec? No prostě ta kostra, kterou vybudovali, je pro mě tak nerealistická a nesmyslná, že to prostě nemůžu akceptovat. Nic z toho nedává smysl a postavy jsou stále děsně nesympatické. A forma obrazovek se mi taky nelíbí. Jistě, taky to tak dělám, ale je to hrozně nepřehledné se na to dívat. Ale dobře. Něco se mi líbilo - kočka Angela. ()

Dítě 

všechny recenze uživatele

Neustálý proud nových zpráv na Skypu, míhající se okna prohlížeče (sem tam product placement :-(, ale světe div se, postavy a dialogy jsou v tomto šíleném FB světě daleko uvěřitelnější a věrohodnější než např. v neskutečně umělém světě Dr. Martina. To jsem trochu přehnal, Dr. Martin asi měřítko nebude, že? Prostě hodně originální a dobře provedený nápad! Druhý díl prozatím lepší prvního, třetí a čtvrtý už vyrovná úroveň. ()

Reklama

Reklama