Reklama

Reklama

Z lovce kořistí

Trailer

Willis hraje velitele policejního okrsku, který se snaží vyřešit únos a moc času nezbývá. Když se jeden muž se synem na lovu stali svědky toho, jak jeden zločinec střílel na bankovního lupiče, tento lupič si vzal chlapce jako rukojmí, aby získal klíč ke skříňce, v níž je ukrytá kořist z bankovní loupeže. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Hodina čtyřicet akčního filmu a tolik mrtvejch kvůli jednomu pohozenýmu klíči v trávě? Tuhle jsem bráchovi házel klíče z devátýho patra a přistály v ostnatým keři. Dodatečně mě fascinuje jeho reakce, protože vůbec nikoho nezabíjel, jenom je prostě našel a odemknul si. Můj závěr z First Kill je, že vzniknul jen proto, aby si měl Bruce proč zase oholit lebku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tyhle relativně levná béčka, kde se objeví nějaká známá tvář, baví. Dějově to není nic komplikovaného, ale jedná se o jednoduchou zápletku, kde je většinou potřeba někoho zachránit nebo ochránit. Hayden Christensen zachraňuje syna, Bruce Willis zase hraje policajta. Nemá to špatné postavy, ale spíše ty vedlejší. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Očekávat od Štefana Cé Mlynáře slaný a mastný film, to je zjevně stejně naivní, jako chtít od katolické panny vášnivou felaci. Divím se, že tomu zarytému exhumátorovi hereckých mrtvol ještě furt někdo dává prachy na sériové koptění byť slušně natočených, avšak unylých, omšelých, nenápaditých až otravných a nudných recyklátů. V tomto se jako vždy ochrnutý Homokin Skájvolkr vypraví na lov jelena, avšak místo něj uloví akorát starého a vyčpělého Wiliše, a je to natolik záživné, že jsem byl po 40 minutách v tak hluboké celkové anestézii, že kdyby mi někdo vyndal ledvinu, ani to nezaregistruju. Z narkózy jsem naštěstí procitnul bez čerstvé zarudlé jizvy v horním kvadrantu a sveřepě navázal tam, kde jsem samým napětím upadl do bezvědomí, ale abych to vydržel až do konce a nepošel nudou, málem jsem si tu domácí nefrektomii spáchal sám a bez umrtvení, abych se aspoň trochu rozptýlil. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zo zívania po nejakej streľbe v lese vás na chvíľku prebudí akože vyberanie guľky z tela neoholeného muža, samozrejme bez anestézie. Ako by si tvorcovia chceli pripomenúť desaťročie hrdinského výkonu pána Christensena, keď sa prebudil na operačnom stole (Awake). Z Megan Leonard urobili zrúdu ani čo by mala hrať v Sladkej Valentíne no a z Bruca Willisa už nikdy nebude posledný skaut, ale oči žmúri stále dobre. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela použitelná žánrová jednohubka s přiměřenou režií, nečekaně kvalitním soundtrackem a obstojným tempem, které (v hodnocení) zlomí vaz finále, kdy během pouhých pěti minut autoři dokonale využijí všechny ty debilní zvraty a dramatické zdržovačky, které člověk od podobného druhu podívané očekává. Ale jinak naprosto koukatelný a nijak neurážející průměr, v němž nejvíc zamrzí asi to, že ten čitelný zvrat (který byl dopředu jasný už z traileru) v určitou chvíli nevyhnutelně přijde. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama