Reklama

Reklama

Epizody(16)

Mladý čebolský dědic ze Soulu trpící ztrátou paměti se seznámí s milou dívkou z venkova, která mu přislíbí pomoc, dokud nezjistí, kým je. (Netflix)

Recenze (8)

jarah 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný oddych a úľava pre nervy, ktoré predtým dostali zabrať pri sledovaní niekoľkých seriálov plných brutality. Scenár je dosť jednoduchý, v niektorých pasážach až povrchný, ale páči sa mi, že sa nesnaží hrať na niečo, čím nie je. Od začiatku je jasné, že ide o nadsádzku plnú láskavého humoru s postavami, ktorých naivitu, filantropiu a dokonca aj natvrdlosť si divák okamžite obľúbi. Veľmi dobrá kamera a obrazové aj zvukové efekty na pobavenie. Rada preženiem a ohodnotím štyrmi hviezdičkami. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný seriál. Dá se v něm najít spousta odkazů na klasické k-drama i západní filmovou tvorbu (La Boum, Kill Bill a určitě další, kterých jsem si nevšimla). Úžasný soundtrack obsahuje skvělé korejské, čínské i americké klasiky, skvěle se hodí k jednotlivým scénám a je radost ho poslouchat. Hlavní hrdinové jsou zajímaví, i když chvílemi otravní (asi jako v každém k-drama). Bohužel nemohu jít na pět hvězdiček, protože druhá polovina měla několik zbytečných epizod a nesmyslných dějových zvratů. Jinak doporučuji. ()

Reklama

sara93 

všechny recenze uživatele

Louie je jako roztomilý, plachý stěně co se zrovna narodilo a ztratilo. Go Bok-Sil to ztracené opuštěné štěně najde a adoptuje si ho. O štěňátko se stará jak jen nejlíp může a tak se ze štěňátka stane věrný pejsek, který miluje svojí paničku tak moc, že chce být furt s ní. Když panička není doma, tak jí vyhlíží a když se vrátí domů, tak je nejšťastnější na světě. ♥ Tohle je nejsladší Dorama co jsem zatím viděla. Líbí se mi zahraný Louie, dialogy, příběh, to jak si režiséři v posledních epizodách zahráli s dějem ze kterého jsem byla první zmatená, ale vždy to vysvětlili opravdu originálním způsobem. Konec byl důstojný a zároveň epický. No abych jen nechválila, tak co mě na seriálu ze začátku štvalo byla postava Cha Joong-Won, ale pak jsem si zvykla. Seriál bych klidně sledovala i dál, abych si mohla vychutnávat sladkého Louieho jak říká Bok-Sil, že má hlad :D. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

aj ja by som to skratila (reakcia na komentar Krysap)... takze preskakujem niektore sceny... ale momentalne ma dostala 9ta epizoda, cca 29.minuta... ked pride scena s komornikom a "pripominanim niekotrych skutocnosti"... hahaha... desiata epizoda a pavuk :D... no proste v kazdej epizode bola nejaka super vec... dobra odreagovacka :) ()

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Já mám oba hlavní herce ráda, ale tady bylo zkrátka až moc té roztomilosti. Bylo jí tam tolik, že to pro mě bylo skoro nevydržitelný a působilo to hrozně dětsky. Největší problém vidím v hlavní postavě Louise, protože jak můžu fandit hrdince, aby se zamilovala do přerostlého dítěte. Zase to bylo ale neuvěřitelně chytlavý a některé díly jsem přímo prolítla. Je to jednoduchý, sladký ale za mě ne, já bych tam potřebovala nějakou hloubku, kterou prostě tohle drama nemá. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama