Reklama

Reklama

The Ivory Game

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Recenze (4)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Naléhavá sonda do problematiky obchodů se slonovinou v Číně a do světa vrahů a lovců, kteří za posledních čtyřicet let snížili populaci slonů v Africe o více než polovinu (přibližně každých 15 minut je brutálně zabit jeden slon, a to jenom proto, aby si z jeho klů nějakej zámožnej exot udělal dekoraci)! Dokument roku! ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Smutné a nechutné, co jsou lidé ochotni udělat pro peníze. Snad se jim ten kolotoč podaří zastavit. Točit a mluvit o tom je nutné, jen bych si přála, aby ta setrvačnost toho, než se to zastaví, byla krátká. Aby měli sloni větší šance. A teď z pohledu dokumentu (bez emocí) - zvuk byl místy otřesný. Občas to ztrácelo tempo, unudit diváka v tomto tématu si nemůžete dovolit. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

80% ... Začarovaný kruh honby za slonovinou a ľudskej nechutnosti, ktorá nemá hraníc. Ľudstvo sa naozaj spamätá asi až keď už nebudeme mať dôvod rozprávať o biodiverzite. Slony sú majestátne zvery, ktoré si zakladajú početné rodiny, odovzdávajú si znalosti a skúsenosti z generácie na generáciu, majú obrovskú pamäť a zabiť jedného z nich, by bolo pre človeka ako zabitie člena rodiny. Srdce mi puká pri pohľade na také zverstvá. ()

elishia 

všechny recenze uživatele

Vynikajici dokument, ktery zpracovava problem slonoviny detailne ze vsech uhlu. Od zacatku v africkych stepich, kde se spousta lidi opravdu snazi bojovat primo proti nebezpecnym zabijakum az po koncovy trh v Cine, ktery je propleteny s mafii a politikou. Poutave natoceny a velice emocionalni. Nekolikrat mi to vehnalo slzy do oci, jaci jsme jako litsvo otresni a jak se chovame k nasi planete. ()

Reklama

Reklama