Reklama

Reklama

Meet the Feebles

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poznejte nejdivočejší a nejbizarnější show v režii Petera Jacksona! V loutkové, velice nemilosrdné satiře na centrum zábavního průmyslu a la Hollywood uvidíte vedle pozlátka i bahno neřesti, drog, tvrdého porna a nejšpinavější korupce. Jako třešnička na dortu pak čeká zamilovaný příběh zhrzené hrošice Heidi. (HOODY)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si chtěl zlepšit chuť po The Lovely Bones a rozhodl se šáhnout po starším režisérově kousku, který nabízel výlet do světa specifického Jacksonova humoru. A musím konstatovat (a to se mi u filmů zas tak často nestává), že Meet the Feebles mě opravdu sundal ze židle :-D. Dal vzpomenout na snímky podobného ražení jakou jsou Braindead a Bad Taste, avšak s tím rozdílem, že tentokrát rejža vsadil na loutky. Ok, možná to někomu příjde ujeté, nechutné a infantilní (což vlastně je :-D ), ale jako komedie/parodie na svět showbyznysu nebo co to vlastně mělo být, mi příjde naprosto dokonalá a trefná. Tahle směsice žánrů (humor, romantika, krimi, muzikál, thriller atd.) sice není zcela vyrovnaná, tudíž se zde najdou i hlušší místa, ale všechno přebíjí zábava a originalita, takže sice nadhodnocuju, ale dávám 5*. "Nevšimla sis, že mu sedíš na ksichtu?" - "Bylo to trochu nepohodlné, ale myslela jsem, že to jsou jen hemeroidy." ()

troxor 

všechny recenze uživatele

Představte si, co by se stalo, kdy by si loutky žily vlastním životem. Šňuply by si trochu koksu před natáčením, ve svém volném čase natáčely sado-maso, nebo se snažily ovládnout podsvětí... To by byla přece jízda! V Meet the Feebles se tohle stane skutečností. Loutky jsou totiž pěkní hajzlíci, neštítí se tu ani vraždit (ve velkém)! Můžete se těšit také na mouchu - paparazzi, ježka zmilovaného do medvídčice, králíka s AIDS zvracejícího do publika a kila vyhřezlého plyše! A mimochodem - všimli jste si, že v publiku sedí příšery z Jacksonova Bad Taste? No kolem a kolem - je to sranda nesmírná. A já doufám, že někdo natočí také něco podobného o Jů a Hele... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Jacksonovská bábková prasačárna poprepletaná zo všetkým možným a hlavne dosť nechutnými vecami, len škoda že tento jeho počin ma až tak nezasiahol ako to bolo u pre mňa omnoho zaujímavejších počinoch ako Bad Taste či hlavne Braindead, aj keď musím priznať že nápaditosť tento snímok vôbec nepostráda. ║Rozpočet $750,000Tržby USA $-Tržby Celosvetovo $- ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Na Jacksonov Braindead nedam dopustit - je to sice riadne uletene, ale vsetko v ramci zanru (horor/komedia) bezchybne funguje. Meet the Feebles je vsak prilis nezaraditelna vec (v podstate je to taka sialena verzia muzikalu Singin' in the rain) a Jacksonov "humor" je tu dovedeny do miestami skutocne nechutnej podoby - proste to casto prekrocovalo hranicu, ktoru som schopny akceptovat ako zabavu. Nenudil som sa, to nie, ale par uletov mi dost znechutilo cely film. Musim vsak povedat, ze pracu s babkami/maskami/kostymami v tomto filme naozaj obdivujem - nic podobne som urcite nevidel. Ako som vsak povedal - ak Jackson, tak radsej Braindead a ak nieco podobne, pri com som sa dobre bavil, tak radsej Ready teddy death. (5/10) ()

Hadati 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel, že je to pohádka pro děti. Když byla dospívána první píseň a padlo první sprosté slovo, bylo jasné, že to je určeno pro dospělé. A když následovala scéna, kde kočka šoustá s mrožem, tak jsem usoudil, že to není ani pro normální dospělé. Film je opravdu velmi dobrý a zábavný, ale pokud jste přecitlivělí, raději se na to nedívejte. Peter Jackson se nebál do tohoto filmu dát cokoliv, takže obsahuje spoustu krve, maňáskového porna, vulgarismů a pěkně nechutných věcí. Toto dílo je však natolik zvláštní, že stojí za to se na něj podívat. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Režisér Peter Jackson nesehnal slepé náboje do M-60, tím pádem se střílelo ostrýma. (HellFire)
  • Pokud se pozorně zadíváte na obecenstvo, uvidíte že většina diváků má na hlavě kartonové krabice, jen několik z nich jsou loutky. (HellFire)
  • Následující loutky hráli lidé: Heidi, Bletch, Cederic, Sid, Daisy a Barry. (HellFire)

Související novinky

Cage a hladový králík

Cage a hladový králík

27.11.2009

S králíky nejsou žerty. Víme to už od dob Meet the Feebles či Monty Python a Svatý Grál. Film Rogera Donaldsona sice nese téměř disneyovský název The Hungry Rabbit Jumps, ale ve skutečnosti půjde o… (více)

Reklama

Reklama