Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leo je mladík, který má problémy s pitím a hazardem. Místním gangsterům dluží peníze, které není schopen splatit. Protože nemá jiné východisko, vloupe se v noci do náhodného bytu. Nečekaně je však přistižen při činu mladou ženou a začínající umělkyní Ellou, které byla právě diagnostikována nevyléčitelná nemoc ALS - amyotrofická laterální skleróza. Šokovaný Leo s ní nejprve mrští o zem a uteče, ale neodbytné výčitky a zvědavost ho nakonec přimějí, aby se do bytu ještě té noci vrátil. Ella se nehýbe a nevykazuje ani žádnou reakci na to, co se přihodilo. Dokonce i poté, co jí Leo pomůže vstát, se zdá být naprosto apatická a nemá ani v úmyslu zavolat policii. S úlevou, že se nic horšího nestalo, se Leo rozhodne u Elly zůstat a skrýt se před gangstery. Mezi nesourodou dvojicí se vytvoří zvláštní pouto, které oběma navždy změní život. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Rajca 

všechny recenze uživatele

Tak toto som nezvládla a po 20 minutách stopla. Ochotnícky nepresvedčivé výkony hercov, neskutočne pomalý rozbeh... proste k snímkom "Lola beží o život" alebo "Princezná a bojovník" sa to nedá porovnať ani z rýchlika. Za mňa, strata času.... ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zase jeden film o loserech. 1) Pomalému snímku nelze upřít atmosféru, ale nudil jsem se, nudil. K postavám jsem si nevytvořil žádný vztah. Chladný odstup Alexe Jovanoskiho (scénář, režie, podíl na kameře, produkce) provází celý snímek. 2) 23letý David Hugo Schmitz (Leo) je pěkný kluk. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama