Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Castle a Beckettová narazí při vyšetřování rutinní vraždy na stopy, které znovu vedou k případu postřelení Beckettové a vraždy její matky... (TV Prima)

Recenze (5)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne že by to bylo slabé zakončení série, ale v tomhle díle mě štvala Kate. Ta její posedlost je už otravná a skoro mi to celý znechutila. A nechápu, když se držela na tý zdi, proč se nemohla chytnout znova i tou druhou rukou, ale držela se jen jednou asi tak 10 vteřin? To jsem se musel smát, že to není tvůrcům trapný. Jinak díl byl docela zajímavý a hlavně poslední scéna s přítelem Montgomeryho se povedla. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekla bych, že toto byl zlomový díl jak pro Castla s Beckettovou, tak i pro mě. Ne že by mě první polovina seriálu nebavila, to rozhodně ano, ale když ti dva nechodí kolem svým pocitů jak kolem horké kaše, je to hned o level lepší. Ta chemie v tomhle díle nepochybně byla a hlavně v té poslední scéně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší zakončení nějaké série. Kate se zase začne vrtat v případu své mrtvé matky – no spíše přijde konečně na stopu střelci, který se jí pokusil zabít. Mrtvý se vkradl Montgomerymu do baráku a ukradl všechny složky, které zabitý šéf měl doma. Castle má strach o Kate – vyzná ji opět lásku a raději odchází, aby se nedíval, jak jí někdo zabije. No a Kate s rudým hadrem před očima se opět podívá smrti tváří tvář. Ryan zaperlí a bonzuje, Kate a Espo jsou postavení mimo službu no a ve finále dojde na to, na co jsme čekali čtyři série. Konečně zásun... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama