Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Penzionovaný chirurg, vdovec, je zastřelen ve své vile. Zřejmě vyrušil lupiče při vloupání. Chirurg má dvě dospělé děti, dceru a syna, ale nebyl s nimi téměř ve styku, žil velmi osaměle. Daktyloskopické stopy navedou Specialisty k mladému bezdomovci s bohatým trestním rejstříkem, ale v podezření jsou i chirurgovy děti, se kterými měl napjaté vztahy kvůli majetku. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná, kdyby tvůrci poněkud více vysvětlili pozadí života a příběhů otce a jeho dvou dětí, asi bych to vzal lépe než tuhle červenou knihovnu se stereotypními postavami a stereotypními typy chování, kde nejspravedlivějším je potetovaný zloděj a mlátič. Tohle si nechají pro večerníčky prosím. Mimochodem, ty flašky mu fakt vynesly na chod vily? Ha ha. Btw, proč ten speciální tým jezdí na místa činu několikrát po sobě a vždy v noci? Asi melouchy po práci nebo chtějí peníze za přesčasy. Jo, a když někoho majznou zezadu (ha ha, zkušeného policajta), jak to, že má jen šrám na obočí? ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....chirurg-kapacita ,ktorý prakticky sa vzdá vlastnej dcéry pretože neskončí medicínu a......nechá sa úplne naivnými trikmi obalamutiť vlastným synom a .....príde o všetko...hmm námet ozaj geniálny..... ()

Reklama

Reklama