Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vilové čtvrti jsou zavražděni manželé Valešovi. Z trezoru zmizely rodinné peníze a šperky. Vše nasvědčuje loupežnému přepadení, ale stopy po vloupání se nenašly. Proto se Specialisté zaměří na nejbližší rodinu – jejich starší dceru Vlastu s manželem Leošem a mladší sourozence Veroniku a Vítka, kteří však byli spolu s irským mladíkem Colinem, studentem na výměnném pobytu, na školním sportovním soustředění. Podezřelým je také bohémský soused, který už má záznam v trestním rejstříku za napadení a s Valešovými se často hádal. Specialistům se začíná z případu skládat zajímavá mozaika a Strouhal připraví plán, jak najít skutečného vraha... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak bezemoční krimi , které mělo začátek a konec a nic to se mnou nedělalo, ačkoliv se tam řešila vražda manželského páru a podezřelé byli jejich děti. Dvě hvězdy za příležitost novým mladým tvářím, z kterých jsem poznal Jakuba Spišáka z vánoční pohádky O léčivé vodě, jinak solidní nuda. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč v tom seriálu dělají z policajtů hlupáky, kteří si neověří alibi všech zúčastněných? Kteří nevyslechnou všechny zúčastněné hned včetně toho Ira na výměnném pobytu? Slaboučké jak stokrát vyvařený pytlík čaje, a navíc ti mladí to moc dobře neuhráli. Ale zase neměli co. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

........keď už som na výmennom pobyte....tak už si privyrobím :) .......v posledných komentároch stále to isté píšem:a žiaľ platí to aj teraz: priznám sa ,lebo policajti majú málo času cca 46 minút na časť a treba to rýchlo skončiť tak sa všetci popriznávame ,aby to už skončilo.....niečo originálnejšie by nebolo ..??? ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se podíval na nový premiérový díl... Jedním slovem hnůj. Dominuje tomu odporná hudba a formát plně kopíruje Ulici, Růžovku a další podobné fekální novácké sračky. Trapné, nedůstojné, otřesné. (1%) ()

j.sorensen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh má s vyvražděním rodiny v Brně-Ivanovicích shodu pouze v tom, že pachatelem byl cizinec. Jinak se naprosto liší ve všech skutcích případu, tudíž ho nemůžeme brát jako natočený podle skutečné události. ()

Reklama

Reklama