Reklama

Reklama

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že u pokročilých šedesátníků už nemůžeme čekat nějaké brutální nesestříhané bitky a zároveň nemůžeme očekávat pózování do půl těla, protože prostě stárneme všichni že ano. Na druhou stranu ( i když je to blbé jak kříženec bišonka s jorkšírem) to žádná hanba není a pánové tady hlásí jak v devadesátkách - spíše tedy JCVD, obří Švéd má pouze bohužel podružnou roli a prvně jmenovaný dokonce předvede pár chvatů, za které by se nestyděli ani jeho protivníci v Krvavém sportu..a ještě mu pomáhá nádherná baba, která sice zdědila hereckého talentu jako já vyhrál milionů ve sportce, ale co už - žádný učený z nebe nespadl !...................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Žán-Klód s Dolfíkem uvězněni na ponorce, ze který se nedá uniknout? Leda hovno. Stejně jako si poradili Árný se Slájem, tak i tahle dvojice stárnoucích svalovců dokázala z neuniknutelnýho vězení uniknout. Jako bonus nakopali pár prdelí, Žán vyfasoval k mrdu-lákající Jasmínu, na kterou se kouká fakt hezky, záporák byl z kategorie - Sem kokot a všem to dám najevo - atd. Každopádně jako béčkovej film to bylo v pohodě koukatelný jako většina Van Dammovek nebo Lundgrenovek. Občas se sice v plný parádě projevila tupost, když Žán nekuchnul polomrtvýho záporáka, aby se s ním na konci filmu mohl srát znova (což chápu, když ho hrál jeho syn, tak si ho chtěl ve filmu užít déle) a finální akce v režii - Máme čtyři pistole, ty máš 70ku na krku, ruce v kapsách a stejně nás pojebeš, to už bylo hodně za čarou, ale mrdat na to. Tyhle chyby k béčkům patří jak prdel na hrnec. Závěrečnej bonus kill mě potěšil, ta čubka si to zasloužila víc než nasucho do prdele. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko o které by člověk jen stěží zavadil nebýt JCVD a Dolph v hlavních rolích. Tedy s Dolphem opatrně tam to až tak neplatí. Jeho role totiž velká není i když kus práce odvede a v ději má důležitou pozici. Zbytek castingu už je špatný a graduje to ženskýma rolema. Obě holky jsou pěkný, ale hledání hereček snad muselo proběhnout vedle castingu na porno. Jak dámy chytí do ruky kvéry vypadá to nechtěně směšně. JCVD zde v bitkách předvede to na co už asi má. Někdo může říct, že to je málo, ale aspoň máte pocit že se rve on a ne kaskadéři. Přestřelky jsou nezajímavé a strašně mě vytáčí, když jednou nabušenej agent netrefí vrata od stodoly a vteřínu na to snad umí mířit za roh. Jinak to ale utíká a člověk se nenudí. V závěru malý zvrat, který nepůsobí úplně blbě. Pokud jste na těchto pánech vyrůstali dejte tomu šanci, jinak to ale nemá smysl. 55 procent. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O vyložený průšvih se nejedná, má to ambice být trošku lepším Céčkem, ale přiznejme si to. Na Van Dammovi je věk už docela vidět. Dolph (mimochodem se zde vyskytuje velmi zřídka a jeho role je vyloženě vedlejší) tady působí jako jisté lákadlo, takže si divák dopředu řekne, aha on tam hraje i Lundgren a má tedy dvojnásobnou motivaci film shlédnout. Příběh je pitomý jen velmi lehce a při sledování jsem dostal chuť na Caseyho Rybacka na palubě Minneapolis. 35% PS: Dostaví se i Kilpatrick, který kdysi Van Dammovi naložil jako Sandman. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady budu souhlasit spíše s těmi, kterým se tento film moc nelíbil. Není to vyložený průser, ale ani dobrý akční film. Pár zajímavých akčních scén to mělo (přestřelka v hotelu nebo trojitá bitka v ponorce), ale jinak vcelku chabý scénář i herecké výkony. Jean-Claude Van Damme i Dolph Lundgren rozhodně natočili už lepší filmy a podali i lepší výkony. Obtloustlý Patrick Kilpatrick se tu moc dlouho neohřál a Jasmine Waltz ať raději dál točí domácí péčka – v těch je určitě lepší než coby klasická herečka. A ještě jedna věc: pro uživatele Martin741 a jemu podobných co píší, že to pořádně nepochopili – ono je totiž hodně důležité se na ten film skutečně podívat!!! Ne jen v rychlosti opsat pár blbostí z komentářů jiných uživatelů a sesmolit další vlastní nesmysl… ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)
  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)

Reklama

Reklama