Reklama

Reklama

Epizody(62)

Obsahy(1)

Služebná prince z Jing-An a zároveň geniální stratég Bai Ping Ting (Angela Baby) porazí v bitvě obávaného boha války, generála Chu Bei Jie (Chung Wallace). Při návratu domů však ji a Jing-An prince He Xiu (Sun Sean) nečekají oslavy, nýbrž zrada. Celá jejich rodina je vyvražděna a oni jsou obviněni ze vzpoury. Hodlají se tedy pomstít vrahovi jejich rodiny, kterým je Chu Bei Jie. Jak ale jejich osud skončí, když jeden z nich je zaslepen pomstou a nenávistí a druhý láskou ke svému nepříteli? (janovrom)

(více)

Recenze (2)

janovrom 

všechny recenze uživatele

Lehce se to liší od webové novely (A Lonesome Fragrance Waiting To Be Appreciated pro kohokoli, kdo by si chtěl počíst), ale zase přidává vysvětlení ke spoustě událostí, které se v knize jen tak rychle přeskočily. Úplně se mi nelíbí, že změnily charaktery postav. Především Chu Bei Jie má být nelítostný, ale tady je to neskutečný romantik. Angela Baby roli Bai Ping Ting hraje docela dobře a opravdu jí jdou uštěpačné poznámky. Jsme zhruba ve třetině knihy, ale na úplném začátku seriálu. Doufám, že to při těch 60 dílech zbytečně nebudou roztahovat, už tak mi to přijde příliš. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že bych o AngeleBaby někdy řekl, že se chová jako slepice, ale ano. Někdy v čtyřicáté epizodě a něco se tak začala chovat. Měl jsem sto chutí se sledováním praštit, ale pak to zachránila epizoda, ve které se vůbec neobjevila. Dobře. Od začátku. Období válčících států. Sledujeme (ne okamžitě) čtyři z nich. Služebná jednoho prince (AngelaBaby) je geniální stratég (v dětství byla nucena naučit se válečný manuál) a zabrání útoku mnohem silnější armády. To je začátek první epizody. Pak se postavy mlátí mezi sebou, zabíjejí, intrikují, ji začne z nepochopitelného důvodu zachraňovat velitel armády, kterého v úvodu porazila a chce se s ní oženit. Dokud se z ní nestala slepice, váhal bych mezi čtyřmi až pěti hvězdami, pak jsem měl náladu sotva na dvě, po brutálních hromadách epizod se to vyškrábalo zpět na čtyři. ■ Googlil jsem jednotlivé státy, ale nevím, jestli jsou to zrovna ty, co mi Google vyhodil. Hledám na Youtube ending song s ending titulky, ale nenacházím. Podle mě dost slušná esence seriálu. Trailer https://m.youtube.com/watch?v=ITU-nnibfJc&fbclid=IwAR2DJ-43JrvawaSPzS9TeQYSaGhtSq13sC8LS-jp288MHvg9YoWM_0yWfb0#fauxfullscreen ()

Reklama

Galerie (303)

Reklama

Reklama