Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Tom Keen se vydává do New Yorku, kde pátrá po údajně zemřelém otci. Do věci je zapletená jeho bilogická matka, Scottie Hargravová, která nemá ani ponětí o synově totožnosti. Tom si musí získat její důvěru, a tak začne pracovat ve společnosti, která zvládne dotáhnout i ty případy, které by nebyla schopna vyřešit vláda... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Ugh. Taky ten serial, kde postavy prenasaju repliky ako "tak ideme na to, podme ju zachranit" a ked sa niekto nemoze branit, vyuziju minutku na to aby im (a divakom) vykvavali polku svojho zivotneho pribehu. Dej rychly, ale tym ze neprirodzeny, skratkovity a klisovity, vyznieva aj tak hlucho a teda nudne. Nesledujem dalej. ()

faborka 

všechny recenze uživatele

The Blacklist jsem už přestala sledovat, nebavil mě. Nyní jsem na internetu shlédla úvodní díl toho spin-offu. Prostě dali dohromady pár postav -v čele s Tomem- a udělali z toho spíše špionážní thriller. Původně jsem chtěla dát tři hvězdy, ale nemám ráda Famke Janssen -spoiler - je to Tomova matka. Budu sledovat dál, hlavně mě zajímá jakým směrem se to bude ubírat a zda to půjde pomalu ke dnu jako originál. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

No... Ediho Mue Gathegi aka Solomona jsem nesnášel už v původním Blacklistu a tady s tím fakt nepřestanu i když je teď z něj super-klaďas (tuším, že pouze dočasně)... Framke Janssen jsem nikdy moc nemusel (navíc s přibývajícími léty je v ksichtě téměř šeredná), takže to celé visí na Ryanovi Eggoldovi... Z toho se taky stala kladná postava, ale u něj mi to až tak nevadí... Je to jiný seriál, než původní Blacklist a po dvou dílech zatím takový tuctový průměr... ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama