Reklama

Reklama

Havana Darkness

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Působí to strašně odfláknutě  jako by si režisér řekl natočím film o honu na lidi a nedám tomu nic víc však to jim musí stačit. Chlápek najde knížku, kterou napsal Hemingway a vydá se s kamarádem  a jednou ženskou na Kubu po jejich stopách. Zjistí, že tam je místo kde dřív zavraždily 5 lidí a vydá se tam a tam na nich čekají 4 zabijáci co je loví. Zabijáci nic nepředvedou a celkově jsou zde v žánru lepší kousky například Lov https://www.csfd.cz/film/702725-lov/recenze/. 40 procent ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak není to rozhodně žádná katastrofa, dají se najít i horší kousky. Že jde o otřepaný téma ani tak nevadí, ale já měl problém v druhý půlce, kdy začne hon. Ten se bohužel celej odehrává v různých temných chodbách, což zamrzí, když si člověk uvědomí, že se to odehrává na fotogenický Kubě. Druhá akční polovina je navíc nepromyšlená a působí odfláknutým dojmem. Celkově se to dá v pohodě vidět, ale člověk na to za pět minut zapomene. 4/10 ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No. Bulhaři se dopustili stejné chyby jako někteří Američané. Mimo asi tří minut hned na začátku se pak 40 minut kafrá a kafrá. Občas sice i k věci, ale tohle mohlo být prostě kratší. Proč je děj nejprve situován na Kubu, aby pak dojel v jakýchsi temných chodbách, to nevím. Přesto se snímku pár dobrých scén přiznat musí. Hodnotím níže jen kvůli tomu dlouhému začátku. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tři přátelé pátrající po stopách Hemingwaye(teda hlavně jeden z nich). Do rukou se jim dostane kniha která je zavede až na Kubu. Kniha je zavede do budovy kde naše nesympatický trio čekají maskovaní zabijáci. Toť stručnej obsah. Začátek mě celkem navnadil pak ale přicházi 45minut nudy. Říkal jsem si, že s příchodem maskovaných zabijáků se to určitě rozjede ale žádná krvavá jízda se nekonala. Je to takový neslaný, nemastný. Nevadilo mi, že jde o nízkorozpočťák ale chtělo by to lepší scénář, sympatičtější herce, víc napětí a taky akce. Takhle to na mě působilo jako by to bylo spíchnuto horkou jehlou. Mohl z toho být přinejmenším slušnej průměr ale nakone je z toho kousek, kterej si víc jak 2 slabší hvězdy nezaslouží. ()

Reklama

Reklama