Reklama

Reklama

Pottersville

Trailer

Obsahy(1)

Maynard (Michael Shannon), oblíbený místní podnikatel, je během opileckého dovádění po městě v provizorním kostýmu gorily omylem považován za legendárního Yettiho. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

KillerZeli 

všechny recenze uživatele

Nejhorší casting Michaela Shannona v historii. Na největšího dobráka na světě se nehodí, ale už kvůli tomu bizáru se na to vyplatí podívat. Jinak to fakt není nic extra, průměrný film s podivnou vánoční zápletkou a pár dobrými vtipy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak neskutečně divný film, ale přitom tak skvěle obsazený, že jsem se u něj prostě musel bavit, i když bych nechtěl. Chlapíka s tváři Michaela Shannona si spletou s Big Footem. On teda na sobě měl masku gorily. A to všechno má kolem sebe spoustu bizarních postaviček, které jen přidávají na bizarnosti. Divný, ale hezky divný film. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

K čemu ses mi to Shannone připařil? Věřím, že se všichni zúčastnění na tomto snímku skvěle bavili, chlastali u něj a mnozí i fetovali. Jen se jaksi nepodařilo přenést zážitek z jejich feťácké jízdy na nebohé diváctvo. Přitom, když by se mi chtělo převyprávět děj, tak ten nápad nezní vyloženě debilně. Bohužel se jeho přenesení absolutně minulo s jakýmkoli náznakem humoru. Nechápu, jak nějakého retarda vůbec mohlo napadnout obsadit Shannona do role největšího dobráka. Ten člověk má obličej přímo stvořený pro role záporných, případně psychopatických postav. ()

simi78 

všechny recenze uživatele

bigfoot, furries a scénář jak z něčeho na wattpdu. žádná expozice, prostě bordel, ale dobře odvedenej bordel a celkovýmu nápadu se musím smát. vytáhl se z odpadu docela dobře. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pottersville kupodivu není další spinoff Harryho Pottera, ale jde o Vánoční komedii s celkem zvláštní premisou, která se bohužel své podivnosti nedokáže naplno oddat, neboť má kromě humoru ambice také zahřát u srdce, ale naštěstí tuto křehkou a riskantní kombinaci zvládá celkem obstojně a vedle ucházejících fórů nabízí i hřejivé momenty, které kupodivu vzhledem ke zvláštnímu příběhu nepůsobí uměle a nepatřičně, za což tvůrcům patří obdiv. Samo o sobě jde o vesměs průměrný film, který ovšem táhnou o kousek výš skvělí herci, díky čemuž jde ve výsledku o sympatický pokus přijít s něčím trošku jiným, než je v žánru zvykem. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama