Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 5 (1982) (série)


Operace Susie (S05E02)

(epizoda)

Obsahy(1)

CI5 se dostává k případu, který na první pohled vypadá jako běžná lapálie pro drogové oddělení. V domě obývaném zahraničními studenty došlo k přestřelce a na místě je nalezen kokain v hodnotě dvaceti tisíc liber. Kdyby v tom ale měla prsty mafie, nenechala by zboží napospas policii a kokain je navíc spíše droga bohatých než studentské povyražení. Za tím musí být něco jiného a Cowley se proto rozhoduje zjistit více. Bodie s Doylem se tak ocitají uprostřed vysoké politické hry, na jejímž konci čelí osamoceni početné, po zuby ozbrojené přesile. A tentokrát není vůbec jisté, že je Cowley dokáže ochránit. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady asi pár lidí vytáhlo i kapesníčky nad dojemně dramatickým koncem bez happyendu. I tento případ sebou přinesl několik velmi zajímavých momentů i lehce haprující logičnost. Jako celek však tento díl fungoval a hlavně tu zase bylo dost mrtvých. Sice se do toho jak jinak srala i politika, ale jinak jsem té holce i docela fandil. Falešné drogy a povstalecké /revolucionářské smýšlení – jo to by dokázalo nejednoho hlavouna pěkně nasrat… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, v seriálu se často mluví, jak je Kauli morální, já naopak začínám mít podezření, že se jedná o pěkného hajzlíka. Bodiemu a Doylovi závidí krásu, mládí, vlasy a to, že nemusí nosit nablízko brýle, jinak si nedokážu vysvětlit, proč na ně poslal ty zabijáky. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je pekné. Neviem dokedy si tá baba myslela, že sa bude skrývať aj s tým raneným chlapcom? Navždy?  Bodie a Doyle ktorí obvykle každého vyhrabu aj z pod zeme ich musia žiadať, aby im povedali kde sa nachádzajú, pritom sú v hoteli (?). Baba miesto toho, aby prejavila trochu vďaky, že ju Bodie a Doyle zachranili pred istou smrťou, naťahuje ich a ešte aj nezmyselne obviní. Pochopím, že najmä chlapom mohla byť sympatická, lebo bola pekná a taká zraniteľná, ale pravdupovediac tie deti si predstavovali zastavenie drogovej mašinérie dosť divným spôsobom. Nedívalo sa na to zle, ale to naťahovanie bolo miestami už dosť otravné. ()

Reklama

Reklama