Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vražedný nájomný vrah (Carlos Quiney) ohrozuje bezpečnosť svojej ženy, a používa ju ako návnadu na rozptýlenie hľadaných zločincov. (westerns)

Recenze (2)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Charakterem španělský rukopis koprodukčního spaghetti "Smrt si hledá jednoho muže" a nutno uznat, že J. L. Merino je lepší režisér než Rafael Romero Marchent. Příběh lovce odměn má spád a tah, navíc je ozvláštněn pasážemi s indiány a indiánskou šamankou, nicméně chybějí charismatičtější herecké postavy, jak mužské, tak i ženské. V herecké rovině vidím největší slabinu, jinak jde o dost dobrý žánrový průměr brakového eurowesternu. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Forsyte a Gladys jsou párem, co pátrají po psancích, což se nemůže setkat s úspěchem. Film jsem viděla ve španělštině a ačkoli tento žánr nemusím, musím říci, že jsem se nenudila. Kromě hlavní ženské hrdinky, která hrála naprosto příšerně, přehrávala jak zákon káže a já si vždy oddechla, když zmizela ze záběru a její smrt mne opravdu vůbec nemrzela, jsou herecké výkony naprosto přirozené a uvěřitelné. K tomu krásné exteriéry a naprosto úžasná hudba Augusta Martelliho (občas připomínající francouzské Dobrodruhy). ()

Reklama

Reklama