Reklama

Reklama

UFC Fight Night: Manuwa vs. Anderson

(pořad)
  • USA UFC Fight Night 107 (neoficiální název)
všechny plakáty
Sportovní
USA / Velká Británie, 2017

Recenze (3)

malylada 

všechny recenze uživatele

Manuwa parádní výkon, tak trošku mi připomíná REEMa svým pohybem, vyčkává a udeří. Pro něj vynikající match up, kde pumelicí využil slabší bradu Coreyho, který se k ničemu nedostal. Nyní bych to viděl rozstřel se Shogunem. Gunnar zvládl zápas lépe, než jsem očekával a věřil jsem, že Jouban ustojí kolo a půl. Nečekal jsem takový tlak ze strany Gunnara, tentokrát byl aktivní a jsem zvědavý na další zápas s užší špičkou, kde se mu tolik nevede. Picketa muselo být každému líto, neboť vyhraný zápas při rozlučce takto ztratit je tragédie. Vera od začátku hrozil těmi koleny, kopy a Picket se snažil hodně zkracovat. Ve třetím mu došla trošku šťáva a to Verovi hodně pomohlo. Jinak při nástupu to čtení novin? Picket je prostě showman. Amirkhani s Allenem vyrovnaná bitva, kde oba dělali docela hodně chyb. Zvláště Amirkhani, který přepaloval bezhlavě začátky kol a tak jako v posledním zápase mu došla pára. Jak se rýsoval Amirkhani v zábavného strikera, tak to vypadá spíše na borce, který to chce jednoznačně tahat zemařinou. Allen byl v postoji jasně lepší, za mě velké překvápko. Prelims se celkem tolik nepovedly, Diakiese a Duffu s přehledem. Jasně se ukazuje, že Diakiesemu se nesmí dát prostor, jinak neskutečně zavaří každému. Fighteři by do budoucna měli sázet na kontrolu a grapling, která mu nechutná. Askham se Scottem pěkná přestřelka a Johnson naštěstí vyhrál a tentokrát jej bodoví neokradli. Hlavní zápas večera pro mě Pudilka a nečekal jsem, že Lansberg takto přestřílí a škoda druhého kola, toho takedownu. Třetí kolo jasná dominance a ksicht švédky tomu jasně odpovídal. Od finishe chyběl opravdu kousek. I tak podle statistik UFC v signifikantních úderech prvního kola Pudilová lepší. Za mě krádež a bolí to, když si vezmu v potaz to, jak málo času bylo na přípravu a jaký bojovný výkon předvedla Lucka. Především i po zápase sama Lansberg řekla, že Pudilová tento zápas vyhrála. UFC na to hodně přihlíží a krádeže ve svém žebříčku zohledňuje. U fanoušku jasně vyhrála a to i v hale, škoda. O Lucku se nemusíme v UFC bát...... ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Allen vs. Amirkhani 4* Pěkný zápas bez ukončení před limitem. .......... Pickett vs. Vera 4* Pěkný zápas ukončený TKO. ............ (9) Nelson vs. Jouban 4,5* Povedený zápas ukončený pěknou submisí. .......... (4) Manuwa vs. (6) Anderson 5* Pěkný a hodně rychlý zápas ukončený KO. .......... Pěkný event, kterému nic nechybí. Za mě nejlepší hlavní zápas. 84% :) ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Hořkosladký večer doslova. Hořký kvůli naší Lucce a Pickettovi a sladký kvůli všemu ostatnímu. Energické s krásnými TKOčky. Manuwa uklidil Andersona do rohu jak uklizečka belík. :) ()

Reklama

Reklama