Reklama

Reklama

Svět masožravců

(TV film)
  • USA Planet Carnivore

Obsahy(1)

Žraloci lidožraví, medvědi lední, lvi i medvědi hnědí bojují se svými rivaly i přírodou, aby si udrželi pozici na vrcholu potravního řetězce. (National Geographic)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Vrcholovi predatori jsou soucasti kolobehu, kde miliony let udrzuji rovnovahu,aby se nikdo moc nerozsoulozil a neznicil si zivotni prostredi a odstranovanim nemocnych kusu udrzuji geneticke zdravi. Hned v uvodni scene je rozsoulozeny homo sapiens sapiens nahnal do maleho gheta sopecneho krateru Ngoro Ngoro neboli narodniho parku Serengeti, kde probiha slusny masakr. Ve vyprahle krajine tu lezi kral zvirat lev, ktery se kvuli malemu poctu lvu soulozil desitky let s tetickami a strycky, takze se mu pribuzenskym krizenim snizila imunita a hrozi mu sezrani od psich hyen. A na druhem konci sveta homo economicus otepluje planetu do te miry ,ze se v Arktide nevytvorily kry a kdyz nejsou jry, nejsou ani tuleni, takze uvidite ledni medvedici jak z Buchenwaldu. Taktika tulene plout primo k telu zraloka,ktery zde neni moc pohyblivy je chytra.Pripomina to kurz sebeobrany ,v kterem policiste radi obihat kolem automobilu,protoze pachatel neni schopen pri honicce vyvinout kvuli ostrym zatackam velkou rychlost. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Představa, že se budu muset rvát o potravu s někým jako je třeba Hafþór Júlíus Björnsson je děsivá, zlaté Tesco, Penny, Albert a jiné mírumilovné obchody kde největší nebezpečí je nevrlá prodavačka. .... HODNOCENÍ: 80% (4*) ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama