Reklama

Reklama

Meri Pyaari Bindu

  • Indie मेरी प्यारी बिंदु (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý spisovatel Abhimanyu Roy (Ayushmann Khurrana) přijíždí po dlouhé době na návštěvu ke svým rodičům do Kalkaty. Místo, kde vyrůstal, oživí jeho vzpomínky na ztřeštěnou Bindu (Parineeti Chopra), kterou miloval už od dětských let. V dospělosti se pak jejich cesty několikrát sešly a zase rozešly. (rikitiki)

Recenze (4)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Není to příběh zcela šťastné lásky, ale přesto vyzařuje pozitivní náladu. Dvojice /ne/milenců spolu hezky ladí, a když blbnou, tak je to i úsměvné. Dívka sice zpočátku působí jako manipulátorka a s tím klukem dost oře, ale pak se zklidní. Mladý muž je sympaťák s úsměvem jako sluníčko. Finál se nese ve znamení zmoudření. SOUHRN: Správné načasování je základ. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Indický film, který si nebudu pamatovat. Vlastně ani teď už si ho pořádně nepamatuji, protože prostě na diváka neudělá nijak moc velký dojem. Je to klasika, kterou od Indů můžete dostat, klasika v tom, že to je komedie, je to romance a je to místy docela hezké na pohled, ale tohle dle mého rozhodně nestačí. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Toto je pre mňa dosť veľkým sklamaním, neviem prečo po celý film som mala pocit akoby som sa dívala na Anushku v ADHM, dúfam, že to mala v scenári a nebola to jej štylizácia, lebo som si ju zaškatuľkovala do dobrých herečiek na základe filmu Hasee Toh Phasee. Ešte aj ten príbeh je s ADHM ideou totožný, teda až na ten koniec samozrejme, ale ten som nejako lepšie zvládala ako toto. Hudba celého filmu vyznieva do stratena, už teraz pár minút po skončení si nepamätám ani jednu okrem útržkov hitov, ktorých je tam hodne a odkazov na staršie piesne, zase detto ako ADHM. Takže film zabudnutý v okamihu jeho skončenia.... ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Zde se asi opravdu přiblížím k většině a zcela jasně zařadím tento film mezi naprostý a zcela neotřesitelný průměr. Nebylo to špatné, ale na druhou stranu zcela a jistě o ničem. Celý příběh je o lásce, která se táhla celým dětstvím a provázela ústřední dvojici na každém kroku a i přes to se v normálním životě nepodařilo tento vztah postavit na základech, které by odolaly času a proměně, kterou v sobě dospívání a pozvolné stárnutí nese. Proti hlavním postavám nemám vůbec nic. On tam vlastně nikdo není ten špatný a ani super dobrý, protože vše je naprosto v režiji slova průměr a obyčejný. Přesně tak hodnotím i tento snímek. Když se ozve výstřel a trefím z deseti pět, tak to je přesné přirovnání k hodnocení všeho, co jsem v ničem nevyčnívajícím snímku viděl. Čistě za tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama