foto

Parineeti Chopra

  • nar. 22.10.1988 (29 let)
    Ambala, Harijána, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Golmaal Again
Meri Pyaari Bindu
2016 Dishoom
2014 Daawat-e-Ishq
Hasee Toh Phasee
Kill Dil
2013 Shuddh Desi Romance
2012 Ishaqzaade
2011 Ženy proti Ricky Bahlovi

TV seriály

2015 Man's World (TV seriál)

TV pořady

2014 Look Who’s Talking (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace