Reklama

Reklama

Mike Birbiglia: Thank God for Jokes

(TV film)
všechny plakáty

VOD (1)

Recenze (3)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Birbigliu som tu po Don’t think twice hodne vychválil a aj som si preto zohnal jeho vystúpenia. Po tomto stále viac myslím, že si do filmu napísal autobiografickú rolu. Nesympatický človek, bez kúska komediálneho talentu. S úsmevom na facku. ()

WilliamMW 

všechny recenze uživatele

Mike je pro mě jedním z nejlepších současných komiků, který nad ostatními vyniká hlavně díky neskutečné propracovanosti svého scénáře. Ostatně vtipy mu prý nefungovaly, dokud mu sám král komedie John Pinette neporadil, aby je spojil k sobě příběhem. Poslechl a teprve pak se začaly dít věci. Po dvou perfektních vystoupeních My girlfriend's boyfriend a Sleepwalk with me (zápisník nepočítám) přichází Mike s Thank God for jokes a bohužel už nezvládá naplnit přehnaně vysoká očekávání a překonat sobě samotnému vysoce nastavenou laťku. Podobně jako v předchozích dílech čerpá ze života a snaží se zkloubit trpké s ironií a vykřesat z toho maximum, ale už to prostě nefunguje, jak by mělo. Tak snad příště. ()

MatoPalkes 

všechny recenze uživatele

Nebolo to tak zábavné ako som očakával. Spojenie s príbehom je super, ale niektoré pasáže vyložene nudili. Určite to ale s Mikom nevzdám. ()

Reklama

Reklama