Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Los Angeles došlo ke smrtelné explozi a náhlému zemětřesení. Reportér John Benson se při té příležitosti chopí své šance pokrýt nejnovější zprávy o rostoucí seismické aktivitě... (TV Prima)

Recenze (8)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Televizní céčko se slabými efekty, předvídatelné, ale v pohodě koukatelné a ne až tak blbé, jak bývá u podobných kousků ala Asylum zvykem. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Byl bych rád, kdyby někdo jisté skupině filmařů konečně vysvětlil, že obrovské zemětřesení nestačí simulovat jen zatřepáním kamery a že je zbytečné plýtvat penězi na takové projekty, u kterých je již předem jasné, že z toho nevznikne nic jiného, než jen další naprosto otřesná záležitost, jejíž sledování silně hraničí s masivním sebepoškozováním, minimálně co se snižování IQ týče. Co víc k tomu dodat, herce nemá smysl nějak komentovat, žádný herecký výkon se zde prakticky nekoná. Kamera strašná, hudba taktéž. Smysluplnost děje téměř nulová, jen jedna velká a hloupá nuda. Absolutní ztráta času. 0/10. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Ale jo nebylo to tak hrozné jak se dalo čekat... Docela tam bylo i pár scén, které stály za zhlédnutí... I když samozřejmě ten konec stál za prd... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama