Reklama

Reklama

Uitgesproken

  • angličtina Caged
Krátkometrážní / Drama
Nizozemsko, 2013, 14 min

Obsahy(1)

Krátký snímek zachycující dva blízké přátele, z nichž jeden je gay, ale kvůli strachu ze zavrhnutí svoji orientaci tají.
Přijde však čas, kdy bude nutné se za sebe postavit a odhalit pravdu. (Jerkie)

Recenze (4)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jednoduše a upřímně natočená vztahová jednohubka o síle přátelství a předsudcích, které mohou člověku zamotat hlavu, pokud se jim rozhodne poddat a nezačne tolerovat své bližní přesně takové, jací jsou a mají být. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Další fajn kraťas, který sdělí to, co sdělit chtěl prostřednictvím pár prima kluků a holek a člověk nemusí ani umět holandsky, aby vše správně pochopil … 7777 ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Jerkie 

všechny recenze uživatele

Je to něco, co jsem moc ráda viděla, bylo to příjemné a velmi nenásilné. Chtěla jsem dát čtyři hvězdičky, protože je to samozřejmě krátké a nestihne to mít to, co běžné filmy, což je samozřejmost. Ale pak mě napadlo, proč nedat 5? Jen proto, že je to krátké? Ve svém žánru a typu filmů to přeci nedělá žádnou ostudu. Jistěže se to nedá srovnávat například se Starcrossed, ale to je naprosto pochopitelné vzhledem k tomu, že tématicky se tyto dva snímky rozcházejí. Takže ano, jsem spokojena a nemám tomu co vytknout. Herci skvělý a reakce postav výstižné. Takže za 5 :) ()

Reklama

Reklama