Reklama

Reklama

Všechno nejhorší

  • USA Happy Death Day (více)
Trailer 3

Jak by se vám líbilo uvíznout v časové smyčce, kdy byste dokolečka prožívali ten samý den? A zrovna své narozeniny? A jak by se vám líbilo, kdyby vás na jeho konci pokaždé někdo zabil? Přitom, když se vysokoškolačka Tree probudila, bylo všechno normální. Ačkoliv, otevřít oči v posteli cizího kluka, který na vás vyděšeně zírá, a vůbec nic si nepamatovat, to úplně běžné není. Jenže Tree je tak trochu zlobivá holka, která se s ničím a nikým nepáře, a podobné věci se jí stávají celkem běžně. A zítra to bude asi podobné, protože Tree má dnes narozeniny a večer se chystá trochu kalit. Plány a krční tepnu jí však přetne podivné individuum s maskou. Když se Tree probudí, není ani v nemocnici, ani na onom světě, ale ve stejné cizí posteli stejného cizího kluka. Že by to byl jen špatný sen? To sotva, zvlášť když se to, co se v něm odehrálo, až příliš podobá prožívané realitě, včetně ukázkově morbidní tečky. S dalším probuzením už Tree začíná být jasné, že se ocitla v noční můře, která neskončí, dokud neodhalí identitu vraha s maskou. A tak se stává vyšetřovatelkou vlastní vraždy, která má oproti vrahovi jednu velkou výhodu – ví, co se stane v každé další minutě, a může se na to připravit. Ke své smůle si však svým dosavadním chováním zadělala na pěknou řádku nepřátel a pod maskou zabijáka se může skrývat kterýkoliv z nich. Tree si navíc nikdy nemůže být jistá tím, že i tu příští smrt dokáže přežít. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (455)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Před slovíčko horor bych klidně dodal kinder horor. Krev opravdu nečekejte a napětí při kterém si ohlodáte nehty také ne. Filmík stojí na postupem času sympatické hlavní hrdince a nejvíce na pro mě oblíbeném Hromnicovém tématu. Tvůrci inspiraci nijak nepopírají. Jako příjemně utíkající jednohubka svou úlohu Happy Death Day bez problému plní. A tentokráte tu dětskou přístupnost odpouštím. 60% ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to raději vydalo více směrem k hororové komedii, mohlo to třeba dopadnout líp. Je zde sice spousta scén, které jsou hodně odlehčené, převažují ale pasáže, kdy je vše bráno hrozně vážně – a právě tady naráží kosa na kámen. Napětí nefunguje a nepřítomnost krve ve slasheru je neodpustitelná. Postavy – včetně hlavní hrdinky – jsou krajně nesympatické a některé dialogové scény – zejména shledání dcery s otcem – na mě působily jako bych sledoval TV film z produkce Lifetime. Časové smyčky mám rád, škoda jen, že horor s tímto prostředkem ze sebe nedokázal vytěžit něco kreativnějšího. Ve výsledku jde jen o další spotřební horůrek pro teenagery, nic víc – hlavní je, že už se maká na pokračování. PG-13 horror movies suck! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejší a aj najstrašidelnejší príbeh o desivej časovej sľučke som si prečítal v poviedke "Ten pocit, ktorý sa dá opísať len po francúzsky". Napísal ju americký spisovateľ Stephen King. Je súčasťou zbierky "Všetko je možné" (Everything´s Eventual). Najlepšia, najserióznejšia filmová variácia na túto tému je snímok "Osudový dotyk" a najviac ma pobavil kúsok z roku 1993 "Na Hromnice o deň viac". Uviaznutie v čase, neustále opakovanie tej istej udalosti, časopriestorové zacyklenie bez možnosti posunutia sa vpred, je pre mňa hodne lákavý námet. Takže ani pri teenagerskom mysterióznom horrore "Všetko najhoršie" som sa nenudil. Ja tomu tie tri hviezdičky dám. "Happy Death Day". *** ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hravé, napínavé, vtipné a velice zábavné, ale zatraceně tomu chybí eRkový rating, který to taky mělo původně mít. Landon natočil úžasné a dokonalé Skauty a zombíky s brutálním násilím a neustálým fakováním a přesto, že to byl boží film, nic nevydělal, prostě ten neskutečný paradoxní koloběh, kdy výborné filmy s drsným ratingem zapadnou a břečky s přístupností vydělají a i když teď eRka dost frčí, producenti udělali dost nejistý krok a teprve jako asi pátý slasher vypustili tenhle film bez jediné kapky krve. Chyba? Těžko říct, jelikož je film tak dobrý, že i bez krve a díky skvělýmu konci si ty 4* zaslouží a vydělal, ale kdyby každá smrt hlavní hrdinky byla brutálně krvavá a detailní, byly by jsme někde ve hvězdách. Zábavné a doporučitelné na opakované shlédnutí. 70%.Kéž by na DVD vyšel režisérský sestřih. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Na Hromnice bobra více! Bobr ale nevykoukne, jen s déjà vu se to sfoukne." Ach jo. Zatímco psavý a hravý Gilmour93 si užíval se svištěm Billa Murrayho dosytosti, já jsem na kolejích čekal na bobra marně. Dtto na nějaká ta college kůzlata. Takže sorry, nikoli čtyři vraždy (zde konkrétně šestnáct), ale Tři hvězdy stačí, drahoušku! Ačkoli, nebýt náčelník takový ptakopysk, mohl bych udělit sedm hvězd z deseti možných, čili poctivých 70%. Zaslouženě, za pár romantických vychytávek (např. ve zvonici s oprátkou na krku), za vtipné hlášky, napětí, za prima lekačky, za prdící holku a vůbec za celou tu infantilní teen zábavu s nadhledem, u které jsem se spokojeně tlemil, jak nějaký opupínkovaný puboš. No a kdyby mě přizvali k psaní scénáře, mohlo v tom být ještě o pár gagů víc a dal bych tomu i 4 hvězdy :-)). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (21)

  • V prvej scéne je na nočnom stolíku mobil otočený displejom hore. V ďalších scénach je už položený opačne bez toho, aby sa ho niekto dotkol. (Astonko)
  • V ději je přímo zmíněn film Na Hromnice o den více (1993), včetně jeho hlavního představitele Billa Murraye, čímž tvůrci vyjádřili poklonu tomuto snímku a zároveň tím přiznali zjevnou inspiraci. (Ryuuhei)

Související novinky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

31.08.2019

Čas od času se začne chystat film, který má tak bizarní námět, že jej zkrátka nelze ignorovat. Zatím nepojmenovaný snímek od studia Blumhouse je přesně tím případem. Film bude vyprávět příběh… (více)

Reklama

Reklama