Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Nudné to není (což je fajn), ohledně akce velmi slušně natočené (což je vlastně základ). Co je hloupé (a dost) jsou herecké "výkony". Asi největší hrůza byla Jenna B. Kelly (alias "Logan"). Ta jakmile promluvila musel jsem se smát (a ne... vtipná nebyla). Celkově vůbec jakmile se mluvilo byla to tragedie. Obzvlášť vedle Bruce Willise a Claire Forlani to bylo ultra směšné. Netvrdím, že výše zmínění předváděli nějaký herecký orchestr. Ale bylo to jako postavit medvěda grizzlyho vedle medvídka mývala. Prostě není medvěd jako medvěd :) ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Koukatelné akční béčko, jehož hlavním tahákem měl být Bruce Willis, jenže ten si tam zahrál jen malou roli vůdce zločineckého gangu. Podobně jako to bylo v jeho o dva roky starším snímku ELITNÍ ZABIJÁK, kde hraje takřka to samé a stejně i tak na konci filmu končí. Tou hlavní postavou je nakonec obchodník se zbraněmi Jack (Mark-Paul Gosselaar), který se mi tu fakt hodně líbil. Stejné je to i s akčními scénami, kterých tu je velice hodně a především jsou působivé. Ať již na začátku to předávaní zbraní na molu, či vpád komanda do Jackova domu s následnou honičkou na člunech a skútrech nebo závěrečná střelba. Je to koukatelné, i když chvílemi nereálné a moc to nedává smysl, ale podle mě to zas tak na akční oddechovku nevadí. Co je přesto vše nejvíce koukatelné, tak to je rajcovní 44letá Claire Forlani ve svých šatičkách. [766. hodnocení, 65. komentář, 44%] ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Další z řady zbytečných filmů, kde se objeví Bruce na dvacet minut. Nevím, co ho nutí jít do těchto projektu, ale tímto tempem se dostane do Seagalovské produkce. Plno rádoby vtipných a cool dialogů, které nudí, dělají z hrdinů nesympatické hovada a není důvod proč jim fandit. Akční scén je celkem málo, ale je to asi to nejpozitivnější na tomto filmu.....3/10 ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mi scházel nějak rek, který je neprůstřelný mezi kanonádou střel a je to tady. Jack byl sympaťák, obklopen ženským ansáblem, čemuž se vůbec nedivím. Mělo to grády, to ano, ale za mě pouze mírný podprůměr. Přece jen jsou lepší kousky na skladě, tak si hvězdy schovám do strozoku na příští podobnou akci. Ale pro chlapy je to určo o chlup lepší podívaná, kompars se jim bude líbit, o tom nemám pochyb :-) A Bruse si tam jen trochu zaskočil mezi ně na kafčo, jinak se snad vůbec nemění, je to stále stejný kluk. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Typickej, Americkej, béčkovej filmek, který však i přes krátkou stopáž toho nabídne spoustu a na zábavu velmi bohaté. Akce na můj vkus dost - dvě realistické krátké bitky, mezi Cosselaarem a Bernhardtem, nějaká ta naháněčka zakompotovaná s přestřelkama, které jsou krvavé a hlavně se kryje za překážkama a přebijí se, prostě poctivá práce. Jen střih mohl být lépe zvládnut s kamerou, naštěstí jsou akční scény dynamické a po celej film hraje výborná hudba. Postavy skvělé! Příběh je sice klišé a občas scénář nabídne úsměvné vsuvky, ale všecko to zachraňují charismatický herci a jejich skvěle napsané postavy. Každá z nich je svoje, spoustu výborných hlášek, nejvíc mne bavil řidič Anrew a mladá sniperka Logan... "how do you feel, Logan?!" "Like i was dancing on claymor stage!" dále solidní vizuál, výtečnej Daniel Bernhardt, kterej je napumpovanej svalstvem, charismatický Cosselaar a samozřejmě Bruce Willis, jež sice nadává a tváří se zarputile, ale jeho role neurazí. No a samozřejmě jako bonus dotažený a prďácký závěr, viz odpal s telefonem. A doporučuji si počkat na titulky, mimořádnej náser! Takže se jedná o recyklaci, naštěstí zábavnou a nesmírně bohatou. Nenudil jsem se. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)
  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)

Reklama

Reklama