Reklama

Reklama

Svět podle Putina

(seriál)
  • USA The Putin Interviews
TV spot 1

Obsahy(1)

Nahlédněte do světa i mysli kontroverzního ruského prezidenta Vladimíra Putina očima oceňovaného filmaře Olivera Stonea... (TV Prima)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (143)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Dva díly bohatě stačily. Není to dobrý dokumentární materiál. Stone je strašně slabý, podlézavý...rezignoval na cokoliv kontroverzního nebo nepohodlného. Vše je koncipováno tak, aby vždy Putin úspěšně zasmečoval. Přitom by se mu dalo v tolika věcech oponovat a trošku ho vystavit tlaku. Některé jeho vysvětlení dávala smysl, ale kolikrát neskutečně překrucoval fakta, vytrhával věci z kontextu či jinak manipuloval. Putinova chyba to nebyla. Ten si jen správně otipoval slavného vyčpělého režiséra, který se nechal rád využít. Tak si to sesumírujeme, jak to vidí oficiálně Putin. Rusko je demokratické, tolerantní /má rádo i gaye :) /, zákon je svatý pro všechny - včetně tajných služeb. Ruska federace chce s každým jednat a být kamarád, ale všechny okolní státy ho provokují ba přímo intervenují proti Rusku a to se jen brání. Nejhorší na tom je, že se nedozvíte nic nového nebo podstatného. 48%. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Takhle vysoký hodnocení nedávám za to, že vím, že to je nebo není pravda. To nevíte nikdy. Nedávám ani za formu dokumentu. Dávám ho za ten nápad. Máme spoustu lidí po světě, o kterých se mluví, ale kdo z nás ví, jaký je ten člověk, když se s ním setkáte osobně? To se ze zpráv, kde je pětivteřinový prostřih, u nás s dabingem, nedovíte. Takovýchto rozhovorů by mohlo být více. Jediný, který by se tomu podobal, a o kterém vím, je jak Česká televize před časem udělal rozhovor s Assadem. To se mi také líbilo. Takže doufám, že se brzy dočkáme něčeho dalšího nebo podobného. ()

Reklama

jakeer odpad!

všechny recenze uživatele

Na rozšírenie prehľadu fajn (aspoň vieme, čo si Putin myslí z prvej ruky). Ale čisto z dokumentaristického hľadiska to je strašné. Stone nekladie Putinovi príjemné otázky, on mu doslova trčí z riti. Jeho tvrdenia vôbec nepodrobuje pravde, hoci postprodukcia trvala 2 roky. Je neprípustné, keď Putin povie, že zadlženosť k HDP majú 12 %, pritom v skutočnosti to v tom čase bolo 40 % a Stone s dvojročnou rezervou na overenie to pustí do éteru ako fakt. Holt, postfaktuálna doba, kde názor je viac ako pravda. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Povídají si jako kámoši... No a co???!!! Rusko není SSSR, a vracet se do minulosti pořád a dokola je tak trochu nemoc. Zvláště, když to s přítomností nemá moc spojitostí. Protiruská propaganda je všudypřítomná a já to vnímám tak, že jakýkoliv prostor, který je dán Putinovi, al-Asadovi a dalším "moc moc zlým a nedemokratickým diktátorům" je něco, čeho je si třeba vážit ;-) Ale někteří to samozřejmě nikdy nepoberou. Nemyslim, že se díky tomu stane člověk moudřejší, ale lépe si může poskládat tu mocensko-politickou skládanku... Jednoznačně největší světové zlo sídlí za Atlantikem. Bohužel...to zlo se nějak za posledních x desítek let "tak trochu" rozlézá po celé planetě. A to je samozřejmě největší problém dnešního světa. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Nemám problém ztotožnit se s názory v tomhle dokumentu. To co mi vadí, že to je fakt strašná nuda. Stone jde Putinovi hodně na ruku, otázky vybírá pro diváka dost nezajímavé (spíš to vypadá jakoby je vybral sám Putin), a pokládá je sofistikovaným stylem našich sportovních redaktorů. A takové ty scény, kdy se spolu např. dívají na Dr. Divnovlásku, působí hodně vychtěně a křečovitě. Určitě jsem čekal, když ne mnohem víc, tak rozhodně něco jiného. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama