Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane dostane jako další zadání napsat článek do sloupku o sexu, konkrétně o orgasmu. Jak ale psát o něčem, co jste nikdy nezažili? Kat se snaží znovu spojit s Adenou, která jí na poslanou zprávu s fotografií už neodpověděla. A Sutton se rozhoduje, zda se pokusit o získání lepší pracovní pozice, přestože nemá nic společného s módou, kterou tolik miluje. (chrispe)

(více)

Recenze (2)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ten konec to zabil (ne že bych chtěla dát víc, než dvě). "Can I see the champagne menu?" Fuj, hnus. To, co mě na Sexu ve městě sralo téměř nejvíc, tady ještě znásobili, bohužel ale bez občasných vtipných komentářů a občasných pravd, kterýma Sex ve městě disponuje (fakt jen občasných, ale aspoň něco). Ale zpátky. Sutton objedná pro sebe a kámoše nějaký šáňo, neslyšíme otevírání lahve, nic, a během tří vteřin jim barman podává dvě skleničky už naplněné šampańskym (takže asi zvětralym po někom, co si to objednal a nevypil...). Jasně, je to detail, ale mám právo, aby mě sraly i detaily. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda má bezesporu zajímavé hlavní téma, jen Jane nějak nemůžu pořád přijít na chuť. Kat a její zmatenost mě baví hodně. Doufám, že Sutton dál vymyslí zajímavější příběh, zatím je jedno velký klišé. ()

Reklama

Galerie (38)

Reklama

Reklama