Reklama

Reklama

Nevěsta boha vody

(seriál)
  • Jižní Korea Habaekeui sinbu (více)

Epizody(16)

Bůh vod Habaek v lidském světě neúspěšně pátrá po božských kamenech. Vyhledá pomoc psychiatričky, která je osudem předurčena k tomu, aby mu sloužila. (Netflix)

Zajímavosti (2)

  • A jednu malou zajímavost na sebe prozradila i uhrančivá jihokorejská herečka Krystal. Ta ztvárňuje půvabnou bohyni, které se zželelo lidské rasy, a tak jednoho dne sestoupila z nebes a pomohla jim ovládnout vodní živel. A protože se mezi lidskou rasou rozhodla setrvat, vytvořila si renomé populární herečky nesoucí korejské jméno Hoo-ye Shin. A právě její jméno si seriáloví tvůrci nevycucali jen tak z prstu, ale hezky se nad ním zamysleli, neboť právě to v překladu znamená 'božský potomek'. Slovo 'Shin' znamená z překladu z Korejštiny slovo bůh, zatímco 'Hoo-ye' znamená slovo potomek nebo třeba i pozůstatek. Vůči své roli poměrně příhodně zvolené jméno. A co o svoji herecké kolegyni prozradila herečka Se-kyeong Sin?: „Zkraje mi přišla jako velmi půvabná, zároveň ale chladná osobnost. Jenže postupem času jsem zjistila, že je ve skutečnosti velmi roztomilá žena." (Conspi)
  • V hlavní ženské roli seriálu, který pracuje s náměty původního eponymního komiksu, tzv. jihokorejské manhwy, vycházející pod hlavičkou internetového portálu cartoon.media.naver.net od roku 2006 do roku 2014, se dle původních odhadů jeho tvůrců měla objevit jihokorejská herečka Chae-won Moon. Nestalo se tak ale, protože herečka nabídku odmítla. Díky tomu tak dala šanci půvabné Se-kyeong Sin. (Conspi)

Reklama

Reklama