Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Káťa (Julija Chlynina) je dívka z bohaté rodiny, která touží po dobrodružství. Před matkou to tají, přihlásí se do modelingové agentury a odjede do Dubaje, aby se zúčastnila módní přehlídky. Místo toho se však ocitne v mezinárodní síti obchodníků s prostitucí. Káťa to bere jako zábavnou „dovolenou“ a jako zázrakem unikne problémům s arabskými šejky. V Emirátech se seznámí s Lízou (Anna Adamovič) a společně se vracejí do Moskvy. Líza a její spolubydlící Galja (Světlana Ustinova) se živí tím, že se scházejí s bohatými muži, a nechají Káťu bydlet u sebe v malém pronajatém bytě. (zbynhu)

(více)

Recenze (3)

zbynhu 

všechny recenze uživatele

Zatímco první polovina filmu pro mě byla průměrem, tak v druhé části se příběh rozjel do plnohodnotných 4 hvězd. Silný příběh, který mě v závěru překvapil. Děkuji Piorun za české titulky! ()

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Až do poslední čtvrhodiny "Kup si mě" jsem si říkal, že Perelman v emigraci očividně přišel o zdravý rozum; Chodasevičovy verše tu byly perlami v kadibudce. Nakonec ale režisér vyrukoval s konfrontací (životních i filmových) klišé a skutečnosti, na jakou jsem nebyl připraven. Závěr přinejmenším na tři hvězdičky tak zaslouží pochvalu, zatímco celek působí jako vratký efektní konstrukt, ke kterému se nehodlám vracet. ()

Reklama

Jadro 

všechny recenze uživatele

Na začiatku sa človek trošku stráca v prelínaní dejových línií, no potom to celkom do seba zapadne. Veľmi reálny pohľad na naivnosť a autentickosť doby, kde "sexturizmus" a cielené vyhľadávanie zazobaného partnera devastuje väčšinu dievčat. TOP: "Ja nie som prostitútka, na mne len dobre sedia plavky" 70% ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama