Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Autor kontroverzní knihy o Sonny Chawovi, hvězdě bojového umění, který před šesti lety zemřel, je zavražděn. Fanoušci nikdy neuvěřili, že Sonny je skutečně mrtev. Domnívali se, že svou smrt fingoval. Teď navíc vše nasvědčuje tomu, že vraždil právě on. Mrtvý autor, který ho v knize obvinil, že se nechával ve filmech zastupovat, dokonce drží v ruce Sonnyho vlasy. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejvtipnější díl, ve kterém tvůrci zúčtovali se všemi specifickými vlastnostmi Monka i týmu kolem něho. A rada velkého mistra, pokud jde o to, co proplácet asistentce, je skutečně k nezaplacení :-) ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek super, pobavilo mě i nadšení Dishera pro Sonnyho Chowa a zápletka je tentokrát zajímavá - tajemný kung-fu vrah, indicie ukazují na dávno mrtvého a i když jsem nevěřil tomu, že Sonny Chow žije, tak otázka "proč by někdo chtěl obvinit dávno mrtvého?" držela zajímavost dál, protože jiný potenciální motiv a jiní podezřelí nejsou zhruba do poloviny rozebíráni. Člověk zpozorní v momentě objevení Marka Shepparda na scéně, ale pořád není žádné jasné spojení mezi ním, mrtvým spisovatelem a Sonny Chowem. Finální rozuzlení je pak vcelku jednoduché, ale docela uvěřitelné a rozhodně lepší než nějaký totálně překombinovaný nesmysl jako v jiných dílech, kdy usvědčení zařídila stovka náhodiček. Jen to finální hledání Monka a jeho hovory se ženou už byly poněkud nudnější... ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Keď je spod zeme vykopaná truhla, v ktorej leží Monk (Tony Shalhoub), drží sviečku, ktorého voskom má poliatu celú ruku. V ďalšom zábere však má ruku čistú, bez kvapky vosku. (p0uNc3r)

Reklama

Reklama