Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Na rozdíl od mnoha jiných škol připravuje soukromá akademie Hyakkaou studenty na život v reálném světě. Vzhledem k tomu, že mnoho studentů jsou děti nejbohatších lidí na světě, má akademie své zvláštnosti, které ji odlišují od všech ostatních. Přes den je to normální škola, která své žáky vzdělává v dějepise, jazycích a podobně. V noci se však mění v hráčské doupě, kde se učí umění zacházet s penězi a manipulovat s lidmi. Peníze jsou moc, ti, kteří ve hře vyhrávají, stojí na vrcholu školy. (LUKICKK)

(více)

Recenze (6)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hazard může být vzrušující, hazard může být dokonce velmi vzrušující! Hazard může být až tak vzrušující, že vám přinese orgasmický zážitek a vsadím se že podobně silně to budou vnímat i někteří diváci. Sledovat postavy na vrcholu rozkoše může být přeci tak sexy... Nic jiného tam totiž podle mě není, ale když vidím ta kladná hodnocení a postavení třeba v sezónním žebříčku na Anichartu a i MALu, tak tu prý mám k dnešnímu dni nejpopulárnější (= nejsledovanější) anime sezóny. A při tom kromě té myšlenky, jak moc napínavé může být nevědomí vítězství při hazardu a spoustě šťavnatých pohledů a opravdu silných orgasmů několika postav jsem tam nic extra nenašel. Postavy jsou vcelku klišé, hry jsou sice rozmanité, ale většinou dost podivné a není ničím novým, že se tady podvádí, ale každý podvod je většinou odhalen a využit proti tomu, kdo si dovolil takto znesvětit posvátný rituál, kterým hraní her je. Jistě, napětí by se dalo místy krájet, což většina postav opět doprovodí extrémně nadšenými výrazy na hranici sexuálního uspokojení, ale tak stejně člověk podvědomě tuší, že hlavní hrdinka to nějak dá i když jde o život a tak spíš sází na to, jak moc uvedená hra Yumeko nadchne a kdo bude dřív "na vrcholu blaha", zda Yumeko, nebo soupeř... Zvláštní koncept, který útočí zajímavým stylem na pozornost diváka a u mě se podařilo jí vlastně bez problémů udržet. Je to dost nízké, ale funguje to, možná to i někoho hodně baví a někomu to bude možná i extrémně příjemné... Zbytek už je jen vcelku slušná animace i hudba a příběh o tom, kdy se nový student postaví školní radě a prokousává se až k boji s její předsedkyní - tohle už tu vše párkrát bylo... Takže i když se mě neustále snažili autoři přesvědčit o tom, jak vzrušující tohle je jízda a všechny postavy si jí náležitě užili, já to projel jen s lehkým zaujetí a tak víc jak 6/10 nedám. ()

CarnTheNunya 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono si to ten plný počet nezaslouží, jenže já si nemůžu pomoct. Japonských komiksů či animáků s podobným konceptem tu je určitě víc a minimálně jeden podobný určitě mnoho lidí zná. Samozřejmě, že to podobné dílo jest Šokugeki no Soma, které se místo hazardu zabývá vařením a navíc je i trošičku odlehčený narozdíl od Kakegurui a taky tam není zrovna moc bláznivých a vyšinutých postav jak tady v Kakegurui. Kakegurui je vlastně takové tvrdší a drsnější Šokugeki. Naše hlavní protagonistka Yumeko je do hazardu tak zaujatá až do takové míry, že z ní její prohrávající protivníci mají hrůzu a strach. Ono je Kakegurui vlastně absolutní kravina, ale stejně mě to fakt zabavilo a přišlo mi to vtipné. Někdy mrknu i na druhou sérii. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Vitajte pri prvej sérii z Kakegurui, kde nebude núdza o hráčov čo hrajú až do smrti a hazardujú do konca so svojím životom, aby si zahrali nejaké špeciálne hry a vlastne dokonca upravené hry napríklad nejaký špeciálne upravený poker so špeciálnymi pravidlami v tomto je Kakegurui naozaj nápadité a dokonca môže do istej miery pripomínať No Game No Life. Hierarchická spoločnosť v škole podporuje tých čo majú najviac peňazí a tí čo majú menej sú odpad a dokonca sa môžu šikanovať, čo som teda pokladal za trocha extrém, ale vo svojej podstate sú to pod ľudia. Chorobný hráči v tomto anime sú do konca pripravený ako som spomenul položiť vlastné zdravie či riskujú život, aby si zahrali nejakú hru ako, napríklad naša hlavná hrdinka Yumeko, laebo Midari a treba povedať, že ako to vlastne býva aj zvykom jediný "normálny" v tomto anime je hlavný hrdina Ryouta. Áno myslím normálny na naše pomery, lebo normálny v pomeroch tohto anime je ten čo je vlastne psychopat, lebo s nikým iným len psychopatom sa vlastne v celom anime nestretnete okrem nášho hlavného hrdinu (okej možno preháňam). Za mňa zaujímavé, nápadité hry a prostredie  a zároveň aj vedľajšie či hlavné postavy. Chýba tomu ešte nejaký väčší element prekvapenia, ale to by som už chcel asi moc, lebo snaha tam o to v anime bola. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hry bez pořádných pravidel, kde můžete vsadit (úplně) všechno (samozřejmě je dovoleno podvádění). A kdy můžete sledovat během 12 dílů minimálně jeden orgasmus Yumeko a jiných. Na MALu vysoké hodnocení a já si zase lámu hlavu proč. Asi se všichni soustředili na "hype" a orgasmy, to by i možná sedělo. Ale příběh byl tuctový, průměrný, animace hezká, OP i ED nic moc... asi nejsem cílová věková skupina. Za mě 6/10 a myšlenka, že někdy možná kouknu na další sérii. Pro tentokrát mě hraní neláká na pokračování. ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Je to velká šílenost a blbost, ale přesně takový věci mě baví a tohle nebylo výjimkou. Postavy jsou správně ulítlý, zaujmou, mají výrazný charakter, snad kromě hlavního hrdiny, o kterém si v tuhle chvíli nevybavuju už vůbec nic. Jednotlivé hry mě taky bavily, designy postav se mi hodně líbily, animace byla na podobný seriál slušná, no prostě nemám vyloženě na co nadávat. Dobrý anime. 7/10 ()

Reklama

Reklama