Reklama

Reklama

Brian Barnes se jednoho dne probudí zraněný v poušti, aniž by si na cokoliv pamatoval, nebo tušil, proč kolem něj leží osm těl a proč tu jsou čtyři miliony v hotovosti a dodávka plná kokainu. Sleduje ho nejen nechvalně proslulý drogový boss Danny Perez , který chce zpět své peníze, ale i agent Rooker a zkorumpovaný šerif Olson , který se v touze po bohatství nezastaví před ničím. Na útěku si Brian uvědomí, že čím víc si pamatuje, tím méně chce vědět, kým doopravdy je. (Filmbox)

(více)

Recenze (35)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle je tak nějak to, co jsem očekával. Stará garda béčkových herců tu má rozhodně víc prostoru, než jen minutu či dvě, a to v podstatě všichni. Samozřejmě, že téma ztráty paměti je profláklé, ale stejně pořád zajímavé. V tomhle případě bohužel hodně ztrácí, ale akčně je to celkem fajn. Nic skvělého, ale ujde to. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ideální film k dobrému pití a lahodným kořeněným brambůrkům? Nasrat! Jděte do hajzlu. Zase jenom jeden spotřební titul navrch z necharizmatickým hovadem v hlavní roli (sorry vegetole, ale ten Messner mě vůbec nebere) otřepaným příběhem (kde jsou ty fucking mooney?) a minimem akce. Bohužel to tentokrát nezachrání ani obrovskej Lundgren kterej tu hraje z přehledem jednu z nejzbytečnějších rolí ve své kariéře. Nemluvě o tom, že s těmi ulízanými vlasy a brýlemi vypadá tak o 10 let starší a vůbec mu to nesedí. Jestli to někomu celkem sedlo, tak je to Paré jehož postava mě jako jediná trochu zaujala a taky Trejo překvapí, že má tentokrát víc jak 5 minut. Jinak, ale strašně nezáživná tuctová záležitost, pro kterou je Dolpha fakt škoda, obzvlášť když všichni víme čeho všeho je i nadále schopen. Tak snad příště. Nezbývá než doufat.20% ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Tak uvaleně debilní scénář aby svět pohledal. A přitom dokud nedojde na akci a vysvětlovací scény, je film skoro snad zábavný. Navíc to má i svou určitou atmosféru a laděnost do westernu filmu sedí. Akce tu vlastně není žádná, sem tam nějaká bitka a střílecí scény nemají s pořádnou akcí nic společného. Zpomalené záběry výstřelů jsou trapné, ale budiž, má to aspoň jakési své já. Bohužel veškeré vyznění filmu je zcela zabito opravdu kreténským scénářem, který předepisuje hlavním hrdinům zcela absurdní jednání, jež vrcholí závěrem filmu, kde se dozvíme, že každý jedná jen kvůli prachům a mezi nimi se chudák motá Johnny Messner jako chlápek se ztracenou pamětí. Lundgren je na scéně poměrně často, bohužel bez jediné bitky a s pár výstřely nesmyslného charakteru. A nevím, proč chudák chodí, jako by měl ischias. Možná ho opravdu měl. Dávám sice dvě hvězdy (hlavně za westernovou atmosféru a za několik nechtěně vtipných scének), ale je to totální béčko, kterému však novodobé seagalovky nesahají ani po kolena. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dobrý, zlý a mŕtvy je pre mňa osobne iba Dobrý a občas Zlý. Tvári sa to ako Ačkový film, ale prezradzajú ho vyhasnutý Béčkový herci. Úplne zlé ako to tu vyzerá to úplne nie je, ale ak čakáte to čo mate na plagátoch a vypísané v žánri, tak to moji drahý nedostane. Akcia je skutočne iba na plagátoch. No dobre, dobre, je aj vo filme a je jej požehnane málo, ale na čom celý film stojí je Mementovský príbeh s Johnnym Messner. Ostatný hrajú iba druhé husle. Veľké plus je aj stopáž, ktorá je fakt krátka, takže to utečie celkom rýchlo ... a ešte rýchlejšie to vyšumí z hlavy. 50% - 2* ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Scénář ve svém cvičení "tarantinovka s nádechem westernu" ještě jakž-takž obstál, ovšem herecké nevýkony a hrozně zrežírovaná přestřelková akce (co ty zpomalené digitální výšlehy z hlavní, to jako někomu i napodvacáté přišlo kůl?) mu celé snažení hatí. Koukatelné to je, ale viditelného (vtipu) mělo být více. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Film vyšiel aj pod alternatívnymi názvami ako The Good, the Bad, and the Dead či Forgotten. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama