Reklama

Reklama

Afrika z výšky

(seriál)
Jihoafrická republika, 2017, 5 h 36 min (Minutáž: 48 min)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Prohlédněte si Afriku z ptačí perspektivy. Proleťte se spolu s tvůrci nad bouřlivým jižním pobřežím, západním Kapskem, Botswanou, Namibií či Zambií... Série Afrika z výšky odhaluje fascinující příběhy, o kterých se nic nedozvíte, dokud nevzlétnete do vzduchu. Seznamte se s přírodními krásami africké krajiny a zjistěte, jaký dopad na ně má všechno, co lidstvo dělá. Uvidíte kaňon Fish River v Namibii, rozpínavou metropoli Johannesburg, lovce diamantů v Port Nolloth i stáda buvolů a slonů na ostrově Chef's Island. Zkrátka, zažijete dobrodružství pro srdce i smysly. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní pořad je vhodný nejen do hodin zeměpisu. Žáci se při něm mohou dozvědět, jak vypadají různé části afrického kontinentu. Vhodnější je ale pustit pouze kratší vybrané pasáže, protože při puštění celé epizody budou mít problém s udržením pozornosti. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Velmi hezká podívaná, autoři vybrali opravdu okouzlující místa, která ze země nikdy takhle neuvidíš. A i ta Afrika je hezky barevná. Poslední roky se doslova roztrhl pytel s podobnými dokumenty z výšky, některé mě baví víc, některé méně a tady mě to bavilo. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Zábery na krajinu sú veľmi pekné, ale po čase začnú byť opozerané. Po vzore predchádzajúcich dokuseriálov "z výšky" si tento zobral na mušku Afriku, konkrétne jej južnú časť. neprináša však ničo nové. Komentár, ktorý zahltí informáciami, veľakrát aj nesúvisiacimi s obrazom, začne po krátkom čase nudiť a viackrát som sa pristihol, že rozmýšľam pri ňom na niečo iné, ako na samotný seriál. A keď som pri ňom pomaly zaspával a musel som si urobiť prestávku, aby som sa k nemu mohol vrátiť, nie je to dobrá vizitka seriálu. ()

Galerie (87)

Reklama

Reklama