Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Recenze (3)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Motherland je britský komediální seriál a k tomu patří i to, že je místy tak cringy, že to bolí. Přesto však dokáže zaujmout a bavil mě sledovat.  Postavy mohou být vaši sousedi od vedle, kteří opravdu řeší každodenní problémy. Jde o opravdu nesourodou skupinu, která má společnou jen jednu věc - jejich děti spolu chodí do školy. Ideální na nenáročné sledování, protože se tady neodehrávají žádná velká dramata a vše je podávané se snahou o vyvolání úsměvu. ()

Splasher

všechny recenze uživatele

Loňský pilot jsem neviděl, což je asi chyba. Ale po prvním díle mě u toho udrží jen Diane Morgan a zvědavost jestli se to zlomí a bude to vtipné tak, jak se od tvůrčího komba Horgan, Linehan, Walsh očekává. ()

Reklama

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

No komedie je celkem silné slovo.. nejsilnější epizoda zosobňující to lepší z Linehana je ta, kde se draží sliby na sbírtku pro lepší vybavení hudební třídy. Ta neměla chybu. Zbytek se spíš hledá, ironický pohled na ženu, která se snaží skloubit práci s péčí o děti a o domácnost a které vypoví její matka babičkovské povinnosti není moc široká platforma pro získání si velkého zájmu diváků. ()

Galerie (205)

Reklama

Reklama