Reklama

Reklama

Bojovka

  • USA Ruin Me
Trailer

Alexandra se neochotně vydává na extrémní akci "Slasher Sleepout", kempovacího výletu, strašidelné párty a únikové hry v jednom. Když se ale zábava stane vražednou, Alex se musí v zájmu vlastního přežití zapojit do hry... Snímek "Bojovka" vypráví příběh šesti cizích lidí, kteří se zúčastní hry inspirované slasher hororem, během níž jsou vysazeni v lese a pronásledováni maniakem s nožem v ruce. Když však lidé začnou skutečně umírat, Alexandra, jediná účastnice, která nikdy neviděla žádný horor, musí odhalit, kdo je za to zodpovědný, pokud chce tohle utrpení přežít. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zhruba 60 - 70 minut je úplně v klidu parta lidí hraje hru a nahání je tam starý dědek s nožem. Někdo umře někdo to vzdá a postupně se jejich počet zmenšuje pak si, ale režisér řekl a nyní s diváky vymrdám a dal tam neočekávaný závěr tak ho tam dal a šlo to do háje pak ho to asi trklo a řekl s tohle už tu, ale bylo s tím díru do světa neudělám tak nahodím jiný závěr. Na odpad to není chtěl jsem dat i 4 hvězdy, ale za ten konec jedna dole. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film ma svoje chyby, ale určite to nezhrniem do jednej poj.....j vety. Divák musí troska rozmýslať, je to len hra alebo je to zámer na niekoho pobavenie? Dlho som váhal , čosi mam o tomto filme myslieť a až zaver ukázal smer. Je tu niekoľko zvratov a herecky to tiež nebolo najhoršie, silne 3*. Ale takýmto filmom viac dať nemôžem. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Šestica odvážlivcov sa vydáva okúsiť Slasher Sleepout, kde majú 36 hodín na prežitie v lesoch a plnenie rôznych úloh, pričom sú strašení organizátormi. Postupom času sa hra začína dostávať do extrémov, a keď prídu prvé úmrtia, začína byť jasné, že už nejde o nevinnú hru, ale skupina sa stala obeťou zvrátených maniakov. - Podarený horor, ktorý si dokáže udržať pozornosť a slušnú úroveň aj napriek chýbajúcim finančným prostriedkom. Je poznať, že tvorcovia majú žáner radi, aj keď na odkazoch na klasiky mohli pridať, pretože jedna hláška z Carrie, narážka na Jasona Voorheesa a diskusia o oblúbených hororoch je trochu málo. Akcie je dostatok, hra sa často obracia do neočakávanej roviny a prekvapuje, úmrtí je tiež dosť, a naviac sa to nesie zrovna v tom duchu, ktorý je pre lesné vyvražďovačky charakteristický, takže jedno zhliadnutie sa tomu oplatí obetovať. + herec z Mega Shark vs. Mecha Shark ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak to je teda smrtící vostuda, že sem během sledování schopnej vymyslet minimálně tři lepší konce, než s jakým nakonec přijdou sami tvůrci! Absolutně nesympatická (=fakt ošklivá) hlavní hrdinka hodnocení taky nepomůže, no a tentokrát hvězdičku výjimečně nepřidám ani za ty pěkný dvojky, co se tam objevily. Dobrý kozy holt špatnej horor nezachráněj... a to je první půlhodina celkem vpoho. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Partička lidí se zúčastní slasherové bojovky, aby záhy zjistila, že nejde jen o hru. Jednoduchý koncept, jehož vyústění člověk trochu očekává, ale není si jím tak docela jist. To mě na tom bavilo. Sedlo mi i tempo vyprávění a i přes zjevné nedostatky mě neuráželo ani herecké obsazení. No a nakonec potěšila i perlička nakonec. Mínusem je vizuál a ne úplně vymakaná charakteristika hlavní hrdinky. Ale i tak se jedná o solidní debut. 65% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama