Reklama

Reklama

Mnoho let poté, co války v Galaxii vyvolaly katastrofické události po celém světě i kolaps Měsíce, se lidstvo snaží přežít. Má jen jedinou modlu k uctívání - Cosmoball, fascinující hru, v níž se mezi sebou utkávají lidé s mimozemšťany na obrovské mimozemské lodi plující po obloze. Mladík s neskutečnou silou neznámé povahy se připojí k týmu horkokrevných superhrdinů výměnou za lék na smrtelnou nemoc své matky. Čtyři ze Země budou nejen bojovat za obranu cti své domovské planety ve velkolepé hře, ale také čelit hrozbě, kterou představuje Galaxie, aby mohli vzít svůj osud do vlastních rukou. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (42)

Likan7 

všechny recenze uživatele

V dnešní době je pěkný vizuál tak nějak samozřejmý. Triky jsou nejlevnější co kdy byly a tak si je může dovolit kdekdo. Jenže třeba u Cosmoballu chybí všechno ostatní. Je to hloupý, šílený přebarvičkovaný mišmaš, který je možná hlasitý a trikově napráskaný, ale jinak je to prázdný jak kelímek od sněděnýho jogurtu. Strašná kravina. ()

ilegal1983 

všechny recenze uživatele

Je to ruska blbina...takze nic od toho neocakavajte.Nutno ale podotknut ze stale lepsie ako podaktore zapadne scifi.Proste ruska obdoba Ready player one alebo Valerian.Sadnut si k telke alebo k monitoru s rodinou a pozriet si toto vecer nemusi byt prave zla volba.Kazdopadne pre mna je prave tu kamen urazu a to je v dostupnosti k publiku.Byt to natocene v eRku mohlo to mat o vela pozitivnejsie ohlasy,pretoze postavy a to obzvlast tie temne k tomu jednoznacne nabadaju.Skoda a velka, takto to postaci len ako vecerna jednohubka s rodinou.Pri sledovani sa doslova vynaraju moznosti vizionarov.Zanecha to nejaku stopu v hlave alebo mozno aspon nevyuzity potencial,preto budem hodnotit nadpriemerne.60% ()

Reklama

srazer 

všechny recenze uživatele

Tento film som pozrel až na druhý pokus. Prvý pokus bol tak pred rokom... No ako to začalo... a Bělo a Černo... tak som to hneď vypol :D Druhý pokus prebehol až po tom, čo som už mal všetko pozreté a nemal som čo pozerať... Prvá polovica filmu bola taká nuda, že som fakt myslel, že to znova vypnem. Nakoniec som to vydržal a neskor sa tam rozmynula aspoň aká taká zápletka a dalo sa to dopozerať. Kvoli tomu, že to nerobil skuseny hollywood ale Rusaci a kvoli pomerne dobrym efektom davam dve hviezdy ()

Ondak 

všechny recenze uživatele

Po přečtení obsahu jsme si říkal, že to bude zase strašná slátanina. Opak je ale pravdou . Film je skvěle zpracovaný s výborně navrženými postavami Vizuál super a příběh má i nějakou malou hloubku. Co ale film strašně sráží jsou úplné hlouposti v ději. Hlavní hrdinové se znají ani ne den a už se k sobě chovají, jako nejlepší kamarádi. Vše vyřeší nějaká nová náhodně objevená schopnost. Taková ta jednoduchost a naivita v ději mi vadila. Ale i tak se jedná o film u kterého jsem se bavil. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Pestrobarevná sci-fi pohádka pro děti od 6-15 let, se vším co k tomu patří. Takže ploché postavy, přímočarý děj, rezignace na logiku, přeplácanost - však to znáte. Plusem je, že se Cosmoball nebere vážně a marně se nepachtí po osudovosti, což podrazilo nohy třeba Hunger Games nebo Divergenci. Mínusem, že mimo efekty a slušnou akci nemá moc co nabídnout. Vizuál je občas podmanivý, občas samoúčelný. Hlavní hrdina je otravný panák, naštěstí Viktoria Agalakova je sympatická za oba. Tipnu si že ona je to jediné, co má z tohohle filmu nějakou budoucnost. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama