Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cameron Black je mladý talentovaný kouzelník a iluzionista. Se svým týmem připravuje kouzla, která všem divákům berou dech. Když je však zatčen pro vraždu ženy, která byla nalezena na silnici, vyjde najevo, že Cameron má ve skutečnosti dvojče, Jonathana, s pomocí kterého kouzelnické triky provozuje. Za vraždu je nakonec zatčen a uvězněn Jonathan. Ten tvrdí, že nikoho nezabil, že na něj vše nalíčila tajemná žena s různobarevnýma očima. Vyšetřovatelé Jonathanovi nevěří. Cameron ví, že s kouzly je konec, pokud svému bratrovi nepomůže. Když v televizi uvidí reportáž o havárii letadla, ve kterém byl přepravován drogový mafián, dojde mu, že FBI naletěla kouzelnickému triku. Cameron vyhledá vyšetřovatele FBI a pomůže jim muže dopadnout. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamätám si chvíľu pred necelými troma rokmi, keď som si pustil prvú epizódu tohto vtedy nového seriálu. Úplne ma to ohromilo - je to svižné, originálne, vtipné. Vtedy mi to sadlo a dnes mám rovnaký pocit. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Neskutečně naivní a zárověň zábavné dílko. Atraktivní prostředí iluzí, sympatické postavy, záhadná kráska, prostě oddychovka, jak má být. 85% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama