Reklama

Reklama

oV

  • USA oV (festivalový název)
Krátkometrážní / Experimentální
Česko / Maďarsko, 2015, 6 min

Obsahy(1)

Mlhavé vzpomínky na francouzské noční kluby poloviny 20. století, glitchově koktající elektronická hudba projektu Lanuk z roku 2014. V reálném čase nastříhané video jednoho z předních českých experimentátorů oživuje voyeuristickou povahu filmového obrazu. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (5)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mít to 2 minuty, řeknu, že to bylo docela zajímavé. Ale na 6 minut je to prostě moc a rychle to začne nudit, navíc ta hudba se mi tam moc nehodila. 2* ()

asLoeReed 

všechny recenze uživatele

Příliš teoretizující a "nesdělný" tradiční motiv strukturálního filmu (sebe/reflexe okukování) především nepůsobí živě při "statické" kinoprojekci. Dílo tvořené live cinema a hudební performancí ve festivalové rekontextualizaci tak trochu experimentálně (i při diskusní "obhajobě") prohrálo. ()

Reklama

Mara97 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem se zděsil, poté jsem měl co dělat, abych se nezačal nahlas smát na celou Husovku, nakonec jsem si k tomu našel cestu a došel jsem k názoru, že to vlastně nebylo tak hrozný. I když bez anotace bych se ztrácel. Nesmírnou originalitu zvuku (to není ani hudba) a kamery je asi zbytečné vyzdvihovat. Asi největší art festivalu. Kdo by měl zájem: https://vimeo.com/106301916 ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama