Reklama

Reklama

oV

  • USA oV (festivalový název)
Krátkometrážní / Experimentální
Česko / Maďarsko, 2015, 6 min

Obsahy(1)

Mlhavé vzpomínky na francouzské noční kluby poloviny 20. století, glitchově koktající elektronická hudba projektu Lanuk z roku 2014. V reálném čase nastříhané video jednoho z předních českých experimentátorů oživuje voyeuristickou povahu filmového obrazu. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (5)

asLoeReed 

všechny recenze uživatele

Příliš teoretizující a "nesdělný" tradiční motiv strukturálního filmu (sebe/reflexe okukování) především nepůsobí živě při "statické" kinoprojekci. Dílo tvořené live cinema a hudební performancí ve festivalové rekontextualizaci tak trochu experimentálně (i při diskusní "obhajobě") prohrálo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mít to 2 minuty, řeknu, že to bylo docela zajímavé. Ale na 6 minut je to prostě moc a rychle to začne nudit, navíc ta hudba se mi tam moc nehodila. 2* ()

Mara97 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem se zděsil, poté jsem měl co dělat, abych se nezačal nahlas smát na celou Husovku, nakonec jsem si k tomu našel cestu a došel jsem k názoru, že to vlastně nebylo tak hrozný. I když bez anotace bych se ztrácel. Nesmírnou originalitu zvuku (to není ani hudba) a kamery je asi zbytečné vyzdvihovat. Asi největší art festivalu. Kdo by měl zájem: https://vimeo.com/106301916 ()

Reklama

Reklama