Reklama

Reklama

Peace Breaker

Krimi / Akční / Mysteriózní
Čína, 2017, 112 min

Režie:

Yi-chi Lien

Scénář:

Seong-hoon Kim (původní scénář)

Kamera:

Steve Lawes
(další profese)

Obsahy(1)

Život zkorumpovaného policisty se obrátí naruby po nešťastné smrtelné autonehodě. Místo toho, aby nehodu oznámil, tak se rozhodne, že bude lepší tělo schovat a zbavit se důkazů. Jenže jak se ukáže, tak autonehoda se neobešla bez svědka. A ten se rozhodl, že bude detektiva vydírat. (topr harley)

Recenze (7)

bourec 

všechny recenze uživatele

Film má sice docela dobrej příběh,ale to provedení,to je hrůza.Přehrávání,akce nijaká,celý to působí chaoticky,parodicky,prostě nic,co byste měli zaregistrovat.40%. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Korejská verze mi moc nesedla, ale u čínské jsem si říkala, že by mohla být lepší, když v ní hraje můj oblíbenec Aaron. No, bohužel se nestalo, dopadlo to asi nastejno. Pár scének pobavilo, Aaron fajn jako vždy, ale ten příběh mě prostě moc nebaví. Co si vybavím, Číňani se dost drželi korejské předlohy, takže to v ničem nepřekvapilo a nebylo tam nic extra, kvůli čemu by se mi to líbilo víc než původní verze. Až teda na závěrečnou písničku, když najde prašule, ta byla super. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Doslovny remake A Hard Day. Ak ste videli original, tak nema ziadny zmysel stracat cas s touto verziou. A ak ste ho nevideli, tak odporucam aj tak original, ktory sa mi zda predsa len lepsie prevedeny. Vsetky tie absurdnosti som tam dokazal prekusnut ovela lahsie a dokazal som sa na nich bavit. V tejto verzii mi pripadali len nezmyselne. Takisto bitky boli ovela lepsie prevedene. Takze to vyzera, ze korejske filmy kurvia remakmi po americanoch uz aj Cinania. 5/10. ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem i původní korejský snímek a toto je doslova jak přes kopírák. Nebýt Kwoka, asi by ani nemělo cenu to sledovat. Velká chyba je, že originál a "remake" od sebe dělí jen chvilka, takže si člověk vše pamatuje. Ale pokud jste neviděli původní film, bude tohle taková ta slušná jednohubka stylu "vidět a smazat". ()

Galerie (73)

Reklama

Reklama