Reklama

Reklama

Lov agentů KGB

  • Velká Británie Hunting the KGB Killers

Obsahy(1)

Alexandr Valterovič Litviněnko v roce 2006 zemřel na otravu, kterou mu způsobilo silně radioaktivní polonium-201. Případ někdejšího ruského tajného agenta vyvolal nemalý skandál, vždyť v té době už jako politický uprchlík pomáhal vyšetřovacím orgánům Spojeného království a otevřeně kritizoval své bývalé nadřízené i Vladimíra Putina, ruského prezidenta. Řada detailů a následků tohoto politicky motivovaného atentátu dodnes nebyla vyjasněna. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (3)

sator

všechny recenze uživatele

Po začátku jsem vlastně zjistil že téma "Lhali mi lhali, blázna si ze mě dělali" už vlastně ke svému životu nepotřebuji,pánbuzaplať :-) ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokument o bývalém agentu KGB, jehož šéfem byl za Jelcina Vladimír Putin. Pravděpodobně ohrožoval ruskou bezpečnost a po ročním věznění v Rusku emigroval s rodinou do Velké Británie. Chudáci naši novináři o této známé mediální kauze nevěděli co psát a také dokument jen klouže po povrchu. Nedává také příležitost k vyjádření druhé straně. Domnívám se, že se celá věc tak zmedializovala proto, že byla otrava bývalého agenta provedena tak hororově radioaktivní látkou jako polonium. To může být vyrobenou jenom v reaktoru. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama