Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir se podruhé žení s Andreou. V luxusním hotelu u Bonnu se koná slavnostní víkend, v sobotu předsvatební večírek a v neděli vlastní obřad. Svatbu i party organizuje Semirova dcera Dana, do programu zařazuje nejrůznější rádoby vtipné hrátky, ale když k hotelu přijede auto s vojáky z bývalé NDR a ti unesou otce nevěsty, tak Semirovi a Paulovi dojde trpělivost a vydají se za únosci. Zjistí, že se nejedná o vtip, ale o pokus o puč, který má svrhnout stávající vládu. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Ampi

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět záměna samohybné houfnice 2S1 ráže 122 mm, zvané gvozdík, s tankem. Kubanský jaderný program? Socialistický puč - velmi nepravděpobné? Není polibek jako polibek. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To co fungovalo v Poplachu na nuda pláži, tedy narážky na Východní Německo a komunismus, už tady působí spíš trapně. Inu, opakovaný vtip... Zbytek je dost bláznivý, do děje se ZASE dostávají atomovky, dálnici nevidíme ani z rychlíku... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • V závěru můžeme slyšet hrát v pozadí píseň „Ohne dich schlaf ich heut Nacht nicht ein“ od Toma Becka, který hrál Semirova (Erdogan Atalay) šestého parťáka Bena Jagera. Jedná se o jeho připomínku. (mar48)

Reklama

Reklama