Reklama

Reklama

Obsahy(1)

JT a jeho kamarád Richie mají v plánu sbalit na večer holky a vyrazit s nimi do kina. JT je v šoku, když zjistí, že Richie pozval na rande jeho sestru Al. JT se snaží Al vysvětlit, že by s Richiem nikam chodit neměla, že by ji mohl obtěžovat, Al naopak JT vysvětlí, že právě o to jí jde. Mark prožívá pubertu, Carol mu neustále něco zakazuje a obtěžuje ho všetečnými dotazy. Když mají kluci zakázáno jít do kina na film o kanibalech, vymyslí náhradní plán, a to kouřit doutníky, což se samozřejmě neobejde bez následků. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: JTho kamarát Richie pozve Al na rande čo sa ale jemu samému veľmi nepáči. Al už je holt dospelá. Zato Mark prežíva v puberte obdobie pokusov a jeden z doutníkmi neskončí práve šťastne. Prevedenie: Starostlivá Carol a rebel Mark, ktorý potom oblve celú záchodovú mysu. Vedľajší príbeh o moralizujúcom bratovi, ktorý robí to isté za čo karhá bol už trocha slabší. 77% ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb kterak neukojený J.T. pohlédne sám sobě do hlavy, jakmile jde o jeho sestru. Rovněž Frankovo vysvětlení Carol, co se odehrává Markovi v hlavě, je povedené. ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama