Reklama

Reklama

Obsahy(1)

J. T. se seznamuje při opravě Mustangu se Samanthou. Zjišťují, že mají mnoho společného, ale J. T. si není jistý, co k Sam cítí, a musí si jej vzít do péče Jean-Luc. Karen je nabídnuta role ve videoklipu oblíbeného zpěváka country, je však znechucena tím, že "se má jen natřásat a bude přezpívána profesionálkou". (TV Nova)

Recenze (3)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z dílů, kde je patrné, že si tvůrci dlouhodobě nedokážou poradit s postavou Karen, pokud ta se stane ústřední postavou dílu. Celý život se chce někdo ukazovat a nakrucovat, a když dostane příležitost, najednou se v ní vždycky objeví nějaká hrdost. Takže člověk vezme za vděk druhou linií s holkou, co opravuje auta a chodí na fotbal. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady. JT poznává svou budoucí lásku Sam. Ta rozumí autům, sportu, a není žádná barbie. Poznámka: Tento díl by se měl odehrávat před předchozí epizodou. Pak by to dávalo smysl. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: JT, chlapec ktorý celý život básni o ženách pri prvom vážnom náznaku vzťahu pustí do gatí. Našťastie je nablízku Jean-Luk aby mu dohovoril. Karen sa podarí okúzliť miestnu hviezdu Country a pozve ju do klipu. Nejde mu však o jej spev. Prevedenie: Obe dejové linky boli tento raz dosť moralizujúce a zábava išla do úzadia ale nevadilo mi to, niekedy treba podobné časti. Ja by som tento seriál odporučil všetkým deťom ako výchovný program. 75% ()

Zajímavosti (2)

  • Ve 3. minutě zazní písnička „Boot Scootin' Boogie“ od skupiny Brooks & Dunn a v 5. a 18. minutě hraje „Power Of Love“ od Luthera Vandrosse. (SONY_)

Reklama

Reklama