Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nikki pracovala jako kuchařka v bistru, které muselo zavřít. Najde práci jako účetní a asistentka u slavné kuchařky a autorky kuchařských knih Holly Hansonové. Holly ji jednou po pracovní době objeví v kuchyni, jak něco vaří, zaujme ji to a dovolí jí, aby si zkoušela vlastní recepty. Ale výhradně večer po práci a zakáže jí o tom s někým mluvit. Holly totiž zažívá v poslední době útlum v podnikání a její investor naléhá, aby inovovala jídelníček. Holly nainstaluje do kuchyně skrytou kameru, pozoruje Nikki při práci a zapisuje si její recepty. Nikki se mezitím spřátelí s šéfkuchařem Paulem, který jednou v noci zajde do restaurace, přistihne Nikki při práci a zjistí, že báječně vaří. Holly ale dvojici v kuchyni objeví skrytou kamerou, nelení, spěchá do restaurace a oběma dá na místě výpověď. Když si Nikki přijde druhý den pro věci, objeví záznamy z kamery a recepty svých vlastních jídel, které si Holly zapsala. Paul se rozhodne porazit Holly jejími vlastními zbraněmi. Přesvědčí Nikki a pronajmou si na tři dny restauraci, kde budou podávat valentýnské menu – nazvou ji Špetka lásky.  Menu má velký úspěch až do chvíle, kdy se ve Špetce objeví gastro-kritik, který má na ni psát recenzi. Je nadšený, jenže v té chvíli tam vpadne Holly a obviní Nikki, že jí jako bývalá zaměstnankyně ukradla recepty... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Vpohode oddychovka ako všetky filmy z tejto kategórie. Všetci hodnotiaci by si mali uvedomiť, akú kategóriu filmu pozerajú a až potom hodnotiť podľa ŠPECIFICKEJ škály pre danú kategóriu. Napríklad ja úplne inak hodnotím veľkofilmy, inak romantické hallmarkoviny, inak dokumenty, inak B-čka, inak rozprávky. A tak sa môže stať, že Pán prsteňov dostane rovnaký počet hviezd ako trebárs prírodopisný polhodinový amatérsky film - PRETOŽE nie sú hviezdičky ako hviezdičky. No, vráťme sa k A Dash of Love / A Pinch of Love. Ide o úplne normálny ľahký romantický film, kde ale tentokrát zahviezdila aj Peri Gilpin (zo seriálu Frasier) a jej emóciám naozaj nie je ťažké veriť, je presvedčivá a profesionálna herečka. Film je úplne normálny priemer, čiže úplne normálne 3 hviezdičky VO SVOJEJ KATEGÓRII ;-) ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Klise kazdou minutou se stupnujici. Film u ktereho muzete delat jeste dalsich 2 miliony veci a nic vam neutece. Ano, toto je vas favorit pro sobotni uklid, kdyz uz se oposloucha oblibena hudba. ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele

Dalo se na to koukat, ale Pohlreich to zdaleka není. A ta hvězda? Ta není za film, ale za Nikki, za to že je hezčí, než Pohlreich. A co mě zklamalo nejvíc? Paul byl ostříhán na Havla, takhle jsme se stříhali v pětašedesátým. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama