Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vize podmořského světa, kde se život přizpůsobil znečištěnému prostředí. Boj o přežití mezi zdejšími podivnými bytostmi lze také chápat jako boj zvířat s člověkem… (Zlín Film Festival)

Recenze (6)

easaque 

všechny recenze uživatele

2* Sice je tu tento animovaný kraťas hodně vyzdvihovaný, ale já jsem kromě krásné animace a trochu napjaté atmosféry nenašel nic co bych mohl vyzdvihnout. Koloběh přírody prostě bude fungovat, ať přírodu zaneřádíme odpadem nebo ne..., pokud teda všechno rovnou nezabijeme, což je ta reálnější alternativa. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas je MASAKR! Úžasnéj CGI vizuál znečištěného podmořského světa, kde se navzájem žerou bytosti, které tam zmutovaly. Žralok opět bad ass villain. Skvělé, napínavé, temné, brutální, úchvatné. Chci okamžitě celovečerák a v hororovém hávu! ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Život je boj a v divoké přírodě to platí nejméně trojnásob. Hybridi si berou na mušku znečištění (nejenom) oceánů, což je v této době více než aktuální - a z toho důvodu maličko tuctové téma - avšak snímek zobrazuje tuto problematiku neotřelým a nápaditým způsobem. Během šesti minut se člověku naskytnou různorodé a víceméně syrové a alarmující výjevy (nejen) z podmořského světa, které v divákovi zanechají opravdu silný dojem. Ekologická a myšlenkově i výtvarně dobře uchopená jednohubka. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úžasný kraťas, zábavný, propracovaný a s myšlenkou. Klidně bych v tom supernápaditém světě pobyl déle, mnohem déle. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama